Adtak a dizájnnak – íme a felturbózott Lamborghini Espada!

Hogy tetszik a felturbózott Lamborghini Espada?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Elszabadult a buli: igazán vad dizájnnal turbózták fel az 50. születésnapját ünneplő Lamborghini Espada-t.

A Lamborghini idén ünnepelte két klasszikus modellje, az Espada és az Islero 50 éves évfordulóját. Ahogy arról mi is beszámoltunk[/url], ezt a jeles eseményt az olasz márka egy 800 km-es retró túrával ünnepelte meg a Toszkán dombok között, ahol ezen klasszikusok közül is felvonult 20 lenyűgöző állapotban lévő példány.
Majd’ mindenki arra gondolt, hogy a partinak ezzel vége, de végül nem így történt! Gondoltak egyet a Danton Arts Kostumsnél és a Carrosserie Hervenél, kerítettek egy olyan példányt, aminek megfelelő volt az állapota a tervezett munkálatokhoz, majd nekiestek, és az alábbi csodát varázsolták belőle.
Hirdetés

Módosítottak egy kicsit az alvázon, a felfüggesztésen, az első abroncsokat 19 hüvelykes, a hátsókat pedig 20 hüvelykes Michelin gumikra cserélték. Emellett szabadon hagyták a V12-es motort, az összes panel matt szürke színt kapott, ami éles kontrasztot alkot az olasz zászlócsíkokkal és az élénkpirosra festett kerekekkel. Elég vad lett a végeredmény, lessétek meg a videón is!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?