Ahol ki nem állhatják az érdekes autókat: a Fülöp-szigetek

Újabb adag érdekesebbnél érdekesebb autót zúztak be a Fülöp-szigeteken

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Alpina B12, BMW Z1, Porsche 911 Turbo, Renault 5 Turbo? Csorog már a nyálad, mi? Na, a Fülöp-szigeteken ezek csak fémhulladékok mostantól, ünnepélyesen taposták el őket


Az utóbbi hetekben alaposan lejáratta magát a fülöp-szigeteki kormány az autókat valamennyire is kedvelő közönség előtt. Nemrég 500 millió forint értékben zúzatott be luxusautókat csak azért, mert tulajdonosaik a behajózás után nem fizették ki rá az adót, ezért a kikötőkben maradtak, miután megbuktak az ellenőrzésen. Meg van annak a módja, hogy az ilyen illegális úton importált járműveken túladjanak, hisz a Fülöp-szigeteken is árverésre kellene bocsátania a kormánynak ezeket az autókat, motorokat, hogy más, aki kifizetné rájuk az adót, megvehesse, de nem. Rodrigo Duerte elnök az effajta importot ördögtől valónak tartja, így jobbnak látja megszabadulni ezektől az autóktól.
Hirdetés

Ezért újabb pusztítást szervezett, ismét élő adásban, nagyobb élő közönség előtt, kevesebb, de értékesebb és ritkább autókkal. A kupacot most egész gondosan válogatták össze, hisz a legolcsóbb modell is egy Mercedes CLK volt, de a legtöbb amúgy is Mercedes, persze egytől-egyig AMG-k, de van ott egy ritka 500E is. Aztán az ínyencebbek kedvéért volt piszkosul ritka BMW Z1, mellette egy Alpina B12, Porsche 911 Turbo és a nagyok közt egy apróság is, egy Renault 5 Turbo. Opel Manta, Maserati Quatroporte? Sokan a két kezüket összetennék ilyen autókért, de van egy hely, ahol ezek már csak összegyűrt fémkupacok.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?