Ajándékot ad a MOL Limo a felhasználóinak!

Első születésnapját ünnepli a MOL Limo

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Érdekes adatokkal szolgált a MOL az autómegosztó szolgáltatásáról, amiből jól látszik, hogy egyre népszerűbb ez a formája a közlekedésnek.


A MOL Limo szolgáltatás indulása óta eltelt 365 nap alatt a felhasználók megtettek 3 millió kilométert, miközben több mint 10 millió percet töltöttek az autókban és több, mint 200 000 kWh energiát használtak el, ami megegyezik 100 magyar család átlagos éves villamosenergia fogyasztásával. Szóval mondhatjuk, hogy már nem ér senkit meglepetés, ha egy MOL Limo-s járgánnyal találkozik az utcán.
Hirdetés

Már csak azért sem, mert a kezdetben 300 autóból álló flotta mára 450 autót számlál, amelyben 100 elektromos, valamint 300 benzinüzemű Volkswagen up! és 50 új generációs Mercedes-Benz A-osztály áll a felhasználók rendelkezésére. A szeptember óta elérhető prémium kategóriás járművek egyébként különösen kedveltek a fővárosiak körében, amit jól mutat, hogy kevesebb mint 4 hónap alatt több mint 200 ezer kilométert tettek meg velük.

A közösségi autómegosztó népszerűségét mutatja az a tény is, hogy egy év alatt több mint 40 ezer felhasználó vette igénybe a szolgáltatást. Ráadásul a 2018. január 25-i indulás óta folyamatosan bővült a Limo-zóna, így a kezdeti 60 négyzetkilométeres terület mára 77,5 négyzetkilométerre nőtt, párhuzamosan a flotta bővítésével. Így egy négyzetkilométeren belül továbbra is átlagosan 6 autót találhatnak a felhasználók, ami azt jelenti, hogy sétatávolságban átlagosan 5 percen belül elérhetők a járművek.

A MOL céljai között szerepel a gépkocsi flotta folyamatos növelése azon belül pedig szeretnék az elektromos autók arányát is növelni. A szolgáltatási területet szintén bővíteni kívánják, hogy még több ember számára legyen a MOL Limo egy elérhető közlekedési alternatíva. Ezzel csökkenthető Budapest gépjármű terheltsége, így élhetőbbé tehető a város.
kép
A MOL a szolgáltatás egy éves évfordulója alkalmából a felhasználókat is megajándékozza. Minden regisztrált felhasználó a regisztrációjának évfordulója hónapjában 1000 forintnyi ingyen percet kap, amelyet 60 napon belül használhat fel az utazásai során.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?