Ajtók nélküli M5-tel csapatja Tom Cruise

Már forgatják az új Mission: Impossible mozit és az autós rész nem maradhat ki

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

2011 óta a BMW szolgáltat autókat a Mission: Impossible filmekhez és a legutóbbi, az Utóhatás néhány jelenetében látható legújabb modell az M5 volt. A következő részben mozogni is fog, nem is akárhogy.

Megjelentek az első képkockák az új Mission: Impossible mozifilm forgatásáról. Tom Cruise legújabb filmje már készül, és épp egy számunkra igazán fontos jelenetet sikerült járókelőknek videóra vennie. Ebben az alig több mint egy perces felvételben láthatjuk a főszereplőt, Eathan Huntot, vagyis Tom Cruise-t egy fekete BMW volánja mögött, ami nem más, mint egy M5. A rossz minőségű felvételen is kivehető a hátsó diffúzor és a négy kipufogóvég, valamint a mozgása is egészen dinamikus, erőből kanyarodik kilinccsel előre, ami már itt is elég jól mutat, hát még a mozivásznon az utólagos effektekkel és a Mission: Impossible filmektől megszokott képekkel. A forgatásban két további érdekesség is feltűnik, mindkettő speciális kameraautóként. Az egyik egy Porsche Cayenne, mely a szakmában már egészen elterjedt stabilitása és dinamikája miatt, valamint teherbírása is tisztességes, így rászerelhető a nagyobb, forgatható kamera daru is. A másik autó kicsit érdekesebb, ugyanis a Tom Cruise által vezetett M5-öt egy Nissan GT-R követi, szintén egy kamerával felszerelve. Az M5-öt egyébként valóban Tom Cruise vezeti, róla köztudott, hogy minden filmjében igyekszik a legtöbb jelenetben ő maga szerepelni, az Utóhatásban például még a helikoptert is ő maga vezette, de a verekedéseket és az ugrásokat sem adja át dublőrnek.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?