Akár néhány szám bepötyögésével hozzájuthatsz autódhoz!

Fizetett hirdetés

Mérföldkő a Schiller Rent A Car életében: a reptérre is kiköltöztek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Reptéri irodáját - első nem nemzetközi hálózatként - a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B termináljára költöztette a Schiller Rent A Car. Ezzel tényleg a legnagyobbak közé emelkedtek.

Eddig sem szűkölködött elismerésekben a Schiller Rent A Car, azaz a Schiller Autó Család autókölcsönzési üzletága, hiszen ahogyan arról korábban beszámoltunk (lásd itt), egymás után kétszer nyerték el a Booking.com és a Rentalcars.com által valós ügyfélvisszajelzéseken alapuló közönségdíját. Ez nem csak azért volt különleges, mert nem egy nemzetközi hálózat tagjaként kapták meg, hanem azért is, mert korábban soha nem fordult elő, hogy két egymást követő évben is megkapja bármely autókölcsönző.
Hirdetés
A 2007-ben 15 autóval indult Schiller Rent A Car már az elmúlt években is több mint 500 autót tett ki a hosszú távú bérleti szerződéseket is kiszolgáló Schiller Flotta gépjárműparkjában, de ahogyan 2 évvel ezelőtti cikkünkhöz Schiller Márk, a Schiller Autó Család schtratégiai és marketing igazgatója megfogalmazta, a céljuk nem más, mint a legjobb hazai autókölcsönzővé válni. Ha a díjakat nézzük, ez talán sikerült is, most pedig egy újabb hatalmas elismerést kapott a Schiller Rent A Car azzal, hogy első és eddig egyedüli kizárólag hazai autókölcsönzőként közvetlenül a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér terminál-területére költöztethette az eddig is reptérinek hívott és az ügyfelek által is annak kezelt vecsési irodáját.
Hirdetés
A költözés célja volt, hogy a hazánkba, legtöbbször Budapestre érkező turisták és üzleti utazók számára közvetlenül a reptéren biztosíthassák magas színvonalú, komfortos és könnyen hozzáférhető mobilitási szolgáltatásukat. Az új, szeptember elsején megnyitott iroda által immár transzfer nélkül érhető el a Schiller Rent A Car, mely számára mérföldkő és egyben hatalmas megtiszteltetés, minőségi szolgáltatásának elismerése, hogy 6 másik, rajtuk kívül nemzetközi autókölcsönző céget követően hetedikként zöld lámpát kaptak a reptértől az új iroda megnyitásához. "Az volt a célunk, hogy egy kényelmes, magas színvonalú szolgáltatást hozzunk létre, amely vonzó a külföldi turistáknak és üzleti utazóknak. Az éjszaka vagy hajnalban érkezőkre is gondoltunk: október végétől egy önkiszolgáló autóbérlési lehetőséget is kialakítunk. Ez azt jelenti, hogy az ügyfél előre kiválasztja és lefoglalja az autót, és a szükséges (rövid) adminisztráció után kap egy PIN-kódot. Ezzel a kóddal aztán egy automatából 0-24-ben átveheti a kulcsot, anélkül, hogy bárkivel is beszélnie vagy érintkeznie kéne. Ez a szolgáltatás szintén nagy előnyt jelent, ha valakinek kifejezetten sietnie kell, vagy forgalmas időszakban, például az ünnepek alatt érkezik, mert már elutazás előtt biztos lehet benne, hogy csak beüti a kódot, átveszi a slusszkulcsot, és indulhat is, nem kell papírmunkával bajlódnia." - avat be az újítások egyik részletébe Vasas-Kiss Nikolett, a Schiller Flotta Kft. autóbérlés üzletágának vezetője.
Hirdetés

Előre foglalni mindig érdemes!

Az előzetes autófoglalás mindenképp megtérül, hiszen a schillerrent.hu oldalon rögzített és előre fizetett rendelések 5%-os kedvezményt kapnak a bérleti díjból. Ez persze nem jelenti azt, hogy a foglalás ne lenne módosítható, vagy visszamondható, így aztán zömében az előzetesen regisztrált bérlőkre számít a Schiller Rent A Car csapata, de a széles kínálatú flottából természetesen előzetes foglalás nélkül, személyesen "beesve" is lehet bérelni. A bérlés, az autó mellé pedig természetesen számos extra szolgáltatás, kiegészítő is választható. A reptérre érkezőknek talán különösen fontos a babahordozó vagy a gyerekülés, az alacsonyabb kategóriájú autókhoz külön elérhető GPS készülék vagy a minden kategóriában hasznos WiFi hotspot, amivel a külföldi előfizetéssel rendelkezők sokat spórolhatnak. Apropó spórolás: a Schiller Rent A Car is ajánlja azt, amit mi is: érdemes teljes körű biztosítást kötni, amivel mind az önhibás, mind az egyéb, például a parkoló autót érő sérülések kapcsán teljes mértékben megvédheti magát a bérlő. Természetesen bármely felmerülő probléma esetén segítséget nyújt mind a Schiller Rent A Car ügyfélszolgálata, mind az akár csereautót is biztosító Segélyszolgálata, határátlépési engedélyt kérve akár külföldön is.
Ha valaki bérelni szeretne, telefonon és az interneten keresztül is megteheti, a Schiller Rent A Car kínálata pedig itt tekinthető meg.
Hirdetés
Cikkünk megjelenését a Schiller Autó Család támogatta.
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?