Akármilyen autód van, itt azonnal készpénzre cserélheted!

Fizetett hirdetés

Nem akarsz szenvedni az autód eladásával? Tudunk egy helyet, ahol macera nélkül, azonnal eladhatod!

Ha szeretnél a lehető leggyorsabban szabadulni autódtól, akkor most figyelj! A Csonti Car megvásárolja tőled a használt masinádat azonnal, készpénzért. Mutatjuk, miért érheti meg nekik eladni az autódat, ahelyett, hogy magad hirdetnéd!

Manapság Magyarországon nem az eladók az igazi királyok a használtautó-piacon. A vásárlók rengeteg ajánlat közül választhatnak, és a legtöbb esetben elég komolyak a különbségek a hirdetési árak és aközött, ami az alku után marad. Magánszemélyként az autód eladásakor könnyen megeshet, hogy hónapokig csak hirdeted a járművet, majd rengeteg időt és energiát rááldozva százezrekkel kevesebbért adod el, mint amennyiért egyébként el lehetett volna adni némi gyakorlattal.

Autót árulni ugyanis egyáltalán nem egyszerű feladat.

Jó képek kellenek, utánajárás, megfelelően megírt hirdetés, rugalmasság, szabadidő és ráadásul még szerencse is. Sőt, amennyiben az autót az otthonodban hirdeted, akkor azt sem tudhatod biztosan, hogy milyen érdeklődőket kell majd odahívnod magadhoz, ezzel nyilván a biztonságot is kockáztatod. Végül pedig, ha mindezek után sikerül eladnod az autódat, akkor sem biztos, hogy ennyi volt a kaland, könnyen megeshet, hogy még ezt követően is macera lesz a már eladott járművel. Magánszemélyként is szavatosságot kell ugyanis vállalni az autó rejtett hibáiért, a szerződés megkötése után még fél évig felelősségre vonható vagy eladóként olyan problémákért, amelyekről lehetséges, hogy te magad sem tudtál. Van azonban egy felettébb egyszerű megoldás, ha nem szeretnél ilyesmivel szenvedni.

A Csonti Car csapata ugyanis azonnal, készpénzért megvásárolja az autódat.

Ekkor lekerül a nevedről a jármű, és a továbbiakban a kereskedés vállalja a felelősséget, ami lényegesen jobb megoldás, mintha magad adnád el, vagy a manapság gyakori, bizományos értékesítéssel - ugyan egy kereskedésen keresztül - de szintén egyenesen a te nevedről kerülne az új tulajdonos nevére a használt autó.

De hol a csapda? - Merülhet fel a kérdés.

A válasz egyszerű: sehol. Mindennek megvan viszont az ára. Az, hogy azonnal készpénzt kapsz az autódért, ráadásul a felelősség sem téged terhel, nincs ingyen, amit természetesen az autóért ajánlott ár tükröz majd. Megijedni azonban nem kell, várhatóan az autó valós piaci értéke alatt 15-20 százalékkal veszik majd át tőled a járművet. Mindezt, ha úgy tetszik, a szolgáltatás díjaként is értelmezheted: órabérre lebontva nem biztos, hogy jobban jársz, ha magad mutogatod hónapokon át minden jöttmentnek a verdát. Hab a tortán, hogy nem csak személyautóról lehet szó: a Csonti Car csapata mindenféle járművel foglalkozik, így például motort és haszonjárművet is megvesznek. Még az évjárat és az állapot is mindegy, ha odaviszed, tuti kapsz rá ajánlatot. 20 éves piaci tapasztalattal rendelkeznek, a feladatod pedig valóban csak annyi, hogy nyitvatartási időn belül odafáradj az eladó járművel együtt a kereskedésükbe.

A telephelyükön mindig lesz, aki segít, akivel az autó átnézése után ki tudtok alkudni egy vételárat.

Érthető okokból látatlanban, mondjuk telefonon viszont nem adnak árajánlatot, ám aki próbált már autót eladni, az jól tudja: egy túra a kereskedésbe gyorsan megtérülhet. Ha tehát valóban eladni, és nem csak árulni szeretnéd az autódat, akkor mindenképp megéri ellátogatnod az ide kattintva elérhető weboldalukra, vagy nyitvatartási időben a telephelyükre.
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2024.06.25. at 20:37
  Permalink

  Persze az csak a duma rész hogy 15-20%-al kevesebbért veszik csak meg… Kb: 500 ezer ft-ot érő autóért adnak 150-max 200ezret utána hirdetik 600 ft-ért… Még ha alkudnak is belőle akkor is jól jártak… Senki ne higgye hogy szinte ingyenbe van nekik😉

    • 2024.06.27. at 15:20
     Permalink

     Jó aztán felébredtél… Persze évi 18-19millió nyereség van csak miközben cirka 450millát belefordítanak… Tudod teljesen más amit a könyvelő leír (hazudik) meg a tényleges valóság. De igen tudjuk vállalkozások 98%-a veszteséges (minuszos) a maradék 2% meg nullába jön ki… Mondjuk Orbán Viktor miniszterelnök vagyonnyilatkozataban is csak 1 millió ft megtakarítas volt 1-2éve… Akkor az is biztos így van mert azt mondja -szerinted-

     • 2024.06.27. at 19:51
      Permalink

      Te egyre nagyobb ostobaságokat beszélsz. Honnét szedted a 450 milliós belefordítást, bohócom? Az nyilvánvaló volt eddig is, hogy a legalapvetőbb pénzügyi összefüggéseket se érted, de legalább a nyilvános mérleget néznéd meg.

      “igen tudjuk vállalkozások 98%-a veszteséges (minuszos) a maradék 2% meg nullába jön ki…”
      Ne igyál gyógyszerre. 2023-ban 1013 milliárd forint társasági adó folyt be, azt csak nyereség után kell fizetni.

   • 2024.06.27. at 22:13
    Permalink

    Te írsz egyre nagyobb ostobaságokat…
    Pontosan tudom hogy a nyereség után kell adót fizetni képzeld… (Pláne tudom mert én is úgy fizetem magam után az adót😉)De pontosan te vezetted le a nemzeti cégtárból az adatokat és ott van hogy nettó árbevétele 485millió anyagi ráfordítás 450millió adózott (tehát nyereség) kb:18 millió… a 485millióból 450anyagi ráfordítás tehát vissza pergetik és abból adódik nagyjából a 18-20millió… (a könyvelő okoskodása szerint)
    Ha nem érted mit írsz le legalább ne játszd az okos embert…

    • 2024.06.28. at 08:18
     Permalink

     Bohócom, azzal kezdted, hogy a “vállalkozások 98%-a veszteséges (minuszos) a maradék 2% meg nullába jön ki”. Ebből az következik, hogy Magyarországon egyetlen vállalkozás se nyereséges, vagyis nem fizet nyereségadót. Most már csak azt kéne elmesélned, hogy kik fizették be tavaly azt az 1013 milliárdocskát társasági nyereségadó címén. És még nem ejtettünk szót például az iparűzési adóról, abból is csordogáltak a milliárdok.

     “a 485millióból 450anyagi ráfordítás tehát vissza pergetik és abból adódik nagyjából a 18-20millió… ”
     A legalapvetőbb fogalmakat se érted. A társaság saját tőkéje 3.000 E Ft jegyzett tőkéből, 37.880 E Ft tőketartalékból, -21.511 E Ft eredménytartalékból és 16.736 E Ft adózott eredményből áll. Ez 32 millió forint, tehát ennyiből csináltak 16 milliós adózott eredményt. A 450 millió forint az egész éves anyag jellegű ráfordítást jelenti, te bohóc. Abban benne van az is, amit tavaly január másodikán megvettek, ötödikén meg eladtak. Aztán hatodikán megint vettek és tizedikén azt is eladták. De a jelek szerint ez az egész borzasztó magas neked.

     • 2024.06.28. at 12:37
      Permalink

      Te vagy a fő bohóc! Ne akard a hülyeséget magyarázni mert saját magad belekeveredtél az egészbe itt mint a majom a hózentrógerbe…
      Nem is értem honnan vetted ezeket a számokat de lényegtelen is… Kimutatások egy évre szólnak az mindig úgy volt…
      Te szerncsétlen:én is füzetek ha nem “0” vagy mínuszos az év (egymás után csak 2 év lehet “0” vagy mínuszos persze papiron…) utána a nyereségből kell füzetni a nyereség 15% -nak az 5% -át (mivel a fő tevékenységi kör nagylétszámú haszonállat tartás,ha csak növénytermesztés lenne akkor a 15%-ot kellene fizetni 😉) Mondtam ne játszd az okosat ha nem értesz hozzá!
      Na de vissza térve az egészre ilyen “kis” vállalkozások mint ez is ha nem tudnád (de nem tudod mint kiderült…) sokszor “0” vagy mínuszos…
      Na de hagyjuk is az egészet, először is járd ki az általános iskolát szerezzél jó pár év tapasztalatot de addig is várd a Mikulást december 6.-án tudod amit mondtak és le van írva hogy ő hozza nektek az ajándékot…

     • 2024.06.28. at 12:58
      Permalink

      “Nem is értem honnan vetted ezeket a számokat”

      Miért pont ezt értenéd, te bohóc? A cégek éves pénzügyi beszámolói nyilvánosak, akinek bejön az internet, az ellátogat az “Elektronikus Beszámoló Portál” nevű weboldalra, ott beírja a keresett cég nevét, vagy adószámát és voilá : évekre visszamenőleg megnézhető a vállalkozás pénzügyi adatait.

      “fő tevékenységi kör nagylétszámú haszonállat tartás”
      Nem is létezik ilyen tevékenységi kör, te bohóc.
      A jelek szerint felétek a haszonállatok okosabbak, mint te, azok nem beszélnek folyamatosan ostobaságokat.

     • 2024.06.28. at 14:35
      Permalink

      Nem létezik nagy létszámú haszonállat tartási besorolas mint tevékenységi kör?? 😂😂😂 Huhuhuhú B+ aztán te okoskodsz? Jézus Mária…
      De elmondom mégegyszer (bár úgyse fogod fel mert még nem hagytad el a naivitás évét tehát a 14.életévet…)
      Ami a papiron van az a valóságban NEM úgy van nézhetsz te akár milyen papírt,kimutatást… De hiába is magyarázok bár mit amíg nem is hallottál ilyenről hogy minuszos vagy nullás egy vállalkozás addig úgysem fogod fel… Bohóc 🤡

     • 2024.06.28. at 16:24
      Permalink

      “Nem létezik nagy létszámú haszonállat tartási besorolas mint tevékenységi kör??”

      Nem hát, te bohóc. Persze könnyen meggyőzhetsz az ellenkezőjéről, csak másold be annak a tevékenységi körnek a TEÁOR kódját.

      “Ami a papiron van az a valóságban NEM úgy van”
      Aham, értem. Tehát a valóságban nincs nyereség a vállalkozások 98%-ánál, de a könyvelők meghamisítják a papírokat, hogy úgy nézzen ki, mintha lenne, csak hogy adózhassanak. Ennyi ésszel felvettek téged birkapásztornak? Vagy hangyákat őrzöl?

     • 2024.06.28. at 17:20
      Permalink

      Naa ismét kimutatkozott a tudatlanságod te bohóc…
      Állattenyésztés TEÁOR szám 014
      Egyéb szarvasmarha tenyésztés (pl.: húsmarha) : 0142
      Sertéstenyésztés: 0146
      Nekem akarod megmagyarázni hogy nem létezik te szerencsétlen 1993-tól foglalkozok nagy létszámú haszonállat tenyésztéssel évi 6000 (hatezer)db hízó sertés,évi 400db hízóbika…
      Amilyen tudatlan vagy azt sem tudod hogy néznek ki ezek az állatok…
      Úgy hogy ne akarj okos lenni ha nem vagy az… Tudod van az a közmondás az okos emberről

     • 2024.06.28. at 17:31
      Permalink

      A másik a szöveg értelmezésd nagy “0” (nulla) pont az ellenkezőjét írtam (meg van a valóságban…)
      TEHÁT: Valóságban VAN nyereségük de a papírforma (ADÓBEVALLÁS ) szerint “0” vagy veszteséges…
      Ha ennyit nem értettél meg elsőre komoly gondok vannak veled… Azért arra figyelj nehogy 16évesen még csak a 6 osztályba járj…

     • 2024.06.28. at 18:09
      Permalink

      Ezekben a TEÁOR megnevezésekben hol szerepel a “nagylétszámú haszonállat” kifejezés? Ja, sehol, bohócom.

      “TEHÁT: Valóságban VAN nyereségük de a papírforma (ADÓBEVALLÁS ) szerint “0” vagy veszteséges…”
      Á, értem. Papíron 98% veszteséges, 2% meg nullás. Akkor nem kell nyereségadót fizetni, te bohóc. Csakhogy, ahogyan említettem, 2023-ban 1013 milliárd forint társaségi nyereségadó folyt be, amit az adóbevallások alapján kell köhögni. Ez hogyan lehetséges szerinted, bácsi?
      6000 cocával, meg 400 marhával veszteséges vagy, esetleg nullás. Magyarul jobban járnál, ha nem tartanál állatot, hanem inkább elvégeznéd az általános iskolát.

     • 2024.06.28. at 21:01
      Permalink

      Nagyon nagy 0 vagy látom… Bocs de rajtad csak röhögni lehet ahogy szajkózod a hozzá nem értésedet bohócom és még mindig NEM sikerült felfognod hogy mit mondok…
      TEÁOR szám azért (többek között…)KELL MERT NEM HÁZTÁJI HANEM NAGYÜZEMI… Tudom , tudom ezt a “guglin nem írják🤣”De úgysem tudod hogy mit jelent… És még a “0” dogot se sikerült felfognod🤣🤣🤣
      Egy szóval sem mondtam hogy valójában 0 vagy veszteséges amit csinálok…
      Bohóc engedd el ezt a témát úgysem értesz hozzá még túl fiatal vagy
      És fogadd meg a tanácsom tanulj egy kicsit nehogy 16 évesen az általános iskola 6.-ik osztályából ballagj el
      Mert amit itt az csak bohóckodás

     • 2024.06.28. at 21:36
      Permalink

      “Egy szóval sem mondtam hogy valójában 0 vagy veszteséges amit csinálok…”

      Már hogyne mondtad volna, bohócom :
      “De igen tudjuk vállalkozások 98%-a veszteséges (minuszos) a maradék 2% meg nullába jön ki…”
      Melyik csoportba tartozol?

      “TEÁOR szám azért (többek között…)KELL MERT NEM HÁZTÁJI HANEM NAGYÜZEMI”
      Semmiféle vállalkozást nem jegyeznek be anélkül, hogy a tevékenységi kört/köröket (TEÁOR) be ne jelentenéd a NAV-nak és/vagy a Cégbíróságnak, te mafla.

      ” tanulj egy kicsit nehogy 16 évesen az általános iskola 6.-ik osztályából ballagj el”
      Én már 3. osztályban is le tudtam írni hibátlanul a sorszámneveket, bácsi. Te pedig még most sem tudod, de megmutatom neked :
      – hatodik
      – 6.
      – olyan nincs, hogy 6.-ik, azt ugyanis úgy kéne olvasni, hogy hatodik-ik.

      Nálatok annak idején a hízó járt iskolába, te meg addig az ólban helyettesítetted?

     • 2024.06.28. at 21:50
      Permalink

      Mondom engedd el a témát ne bohóckodj…
      Ismerd el hogy nem értesz még ezekhez a témákhoz vagyis a felnőttek dolgához… Mert sokadszorra sem sikerült felfognod hogy hogyan mennek a dolgok kisgyerek…
      Úgy hogy tanuld végig az általános iskolát ne itt értetlenkedj és főleg ne itt bohóckodj…

     • 2024.06.28. at 21:56
      Permalink

      TEÁOR amúgy csak a nagy létszámú telepekre kell a háztályira NEM se fülszám.
      Ha annyira okos vagy sorold fel melyek állat mennyi db szám alatt számít háztájiak amihez nem kell TEÁOR és mi számít nagy létszámúnak (nagyüzeminek)
      Na rajta bohóc

     • 2024.06.28. at 22:01
      Permalink

      Papa, szólj a hízónak, hogy segítsen neked. Ma még nem sikerült két mondatot hiba nélkül leírnod, nem nekem lenne dolgom abban az iskolában.

     • 2024.06.28. at 22:16
      Permalink

      Bohóc milyen válasz ez?? Már megint nem érted mit kérdeztem🤣
      Vegyél fel szemüveget ha nem látod rendesen amit írok -hibásan🤣-
      Ne játszd már magyartanárt ha a szövegértelmezésed (is) nagy nulla… Bohóc már kezdem úgy látni a dolgot hogy hagyd a francba az iskolát ha eddig nem sikerült megokosodnod ezután se fog sikerülni. Inkább felveszlek hozzánk ganézó embernek úgy is munkaerő hiány van😉

     • 2024.06.29. at 06:53
      Permalink

      “háztályira”
      Mondtam, hogy bízd a hízóra az írást, papa.

      Belekeveredtél te ebbe a TEÁOR-fülszám inerciarendszerbe, ne erőltesd tovább.

 • 2024.06.25. at 22:21
  Permalink

  Az utóbbi 5 évben 5 használt autót adtam el. Mindig odaírom, hogy kereskedők ne keressenek, de a hirdetés feladásának másnapján már kapok 5-6 sms-t, hogy megveszik. Aztán elmondja, hogy hova vigyem a kocsit. De nem viszem. Mindegyik autót eladtam 1 hónapon belül, pontosabban az egyik volt 1 hónap, a többi 1 hét alatt elment. Reális árat szoktam kérni, normális alkuval (7-10 %) kalkulálva. Mindig csak normális vevők jöttek és az első vagy második érdeklődő meg is szokta venni. Olyan van, hogy ha mondjuk 50 km-re lakunk egymástól, akkor félúton találkozunk valahol. Kereskedőnek akkor érdemes eladni, ha gyorsan kell a pénz, vagy nem akar valaki foglalkozni az eladással és nem gond, hogy egy 1 milliót érő autóért 600-700 ezret adnak.

  • 2024.06.26. at 08:50
   Permalink

   ” Kereskedőnek akkor érdemes eladni, ha gyorsan kell a pénz, vagy nem akar valaki foglalkozni az eladással és nem gond, hogy egy 1 milliót érő autóért 600-700 ezret adnak.”
   Ott a pont. Akinek a nyugalom fontos, vagy csak simán nincs ideje ilyesmire annak lehet ez megoldás.

   Én eddig mindegyik autót magam adtam el, szerintem jó áron, és mindegyik eladás egy érdekes, de alapjában véve probléma mentes élmény volt. Persze itt “haldoklik a nyugat”, lehet az is a része, hogy nem vesszőfutás egy autó be vagy ki regisztrálása.

   • 2024.06.26. at 17:00
    Permalink

    Anno a whiskys könyvében olvastam, hogy ő a 90-es években mindig beszámíttatta a kocsit, amikor újabbat vett. És mindig tudta, hogy vastagon lehúzták, de nem nagyon érdekelte, hiszen a rablások során szerzett pénzből volt 🙂

 • 2024.06.26. at 22:10
  Permalink

  Két nagy eladói tábor van,
  az egyik még mindig azt hiszi ’21-22 van és megcsinálja az évszázad bizniszét,
  teszem azt 5milliót tudó autót felraknak 6-7millióért, ha elmondod neki h kb.5öt tud az autója, vérig sértődik,
  aztán mikor a kutya nem keresi, ő megállapítja hogy ez van, “nincs pénzük az embereknek”
  beadja kereskedésbe 4ért, a kereskedő meg 5ért röhögve eladja pár nap-1hét alatt.

  A másik meg aki simán fosik/lusta, (v. mindkettő) és tényleg inkább simán leadja,
  a 15-20% amúgy tényleg nem vészes ha a hazai romhalmaz-átlagéletkort nézzük,
  egy 10-15milliós autónál viszont az már 2-3milla, azt azért nem buknám el hogy “gyorsba” elmenjen,
  de hát mindenki maga dönti el mennyit ér a lustasága…. pardon nyugalma.

  Az összes autómat
  -kivéve 1et, ami egy kintről hozott relatíve erős autó volt, de az is 1hónapon belül elgurult végül-
  jellemzően pár nap-1hét alatt eladtam, nyilván nem árt kicsit ráérezni, de soha semmilyen negatív élményem nem volt, az unatkozó-üreszsebű álmodozókat pár keresztkérdéssel simán kilehet szűrni.

  Egy olyan volt a kinti szekérrel, hogy találka, tesztkör+elvittük mszervizbe, átnézték-minden ok, mégis befosott az ember és lemondta, ott volt pár nap bukó, viszont lett egy friss mszervizes állapotfelmérésem, (amire amúgy akkor heteket kellett várni és nem kevés pénz volt)
  beírtam a hirdetésbe és 3nap múlva vitték az autót.

  • 2024.06.27. at 08:16
   Permalink

   Na igen a “Nyugalom”! Azért amikor folyamatosan tesók jelentkeznek a hirdetésre csoportosan, az nem olyan fancy! És ez nem “fosás vagy lustaság” kérdése.

   • 2024.06.27. at 15:12
    Permalink

    Nyilván attól -is- függ mit árul az ember, ha valami 20+éves bontószökevényt, aminél a 1,5év műszaki meg a teli tank a főextra, arra sanszos jönni fognak a megyünk érte bástyák….

    De meglepődnél hányan adnak le páréves autókat, mert;
    -simán belexarik,
    -jaj őket ne hívogassák, juj most mi lesz.

    Ezekre értettem a fosik/lustát, de nincs ezzel baj, lustaság fél egészség, meg az élet nem habos torta, ahogy írtam mindenki maga dönti el mi-mennyit ér v. inkább nem ér meg.

 • 2024.06.28. at 05:52
  Permalink

  A krautot nem érdekli mennyiért adta el Hans a magyar dílernek, a 6 elemis bizalomgerjesztő csókák hülyére keresik magukat, zéró adó és járadékok fizetése mellett.
  x-ért megveszi, 2x-ért eladja, és x után adózik, ez 0!

  • 2024.06.28. at 08:21
   Permalink

   “x-ért megveszi, 2x-ért eladja, és x után adózik, ez 0!”

   Ez remekül hangzik, bohócom. Mi az oka annak, hogy te még nem kezdtél bele ebbe a hihetetlen jó üzletbe? Na mindegy, ez a te dolgod. Ugyanakkor engem érdekelne, hol lehet a piaci árak feléért használt autót venni, mivel rácsapnék a lehetőségre. Jöhetnek a tippek.

   • 2024.06.28. at 15:30
    Permalink

    Bohóc aki a világra sz.rt!
    6 elemis IQ-nuku emberek járnak 20-30 millás 1-2-éves kocsikkal, élnek luxusban, miközben cége éppen termel bevételt.
    PLS!
    Hagyjál lógva!

    • 2024.06.28. at 16:27
     Permalink

     Ja, 6 elemivel jól élnek. Neked gondolom megvan a 8 osztály, bohócom. Mármint 4 első és 4 második, hiszen 6 elemivel te is járhatnál 20-30 millás kocsikkal.

Vélemény, hozzászólás?