Akire büszkék lehetünk – Interjú dr. Kiss Gergellyel

Hazánk legőszintébb márkanagykövetével, dr. Kiss Gergellyel beszélgettünk Mustang szeretetéről

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Több annyira hiteles márkanagykövetre lenne szükség, mint amilyen a Ford Mustangot képviselő dr. Kiss Gergely - Nyomtatott magazinunk exkluzív tartalmaként beszélgettünk hazánk egyik élsportolójával.

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és a Nagy Sportágválasztó szóvivője messze nem csak a sport mögé tud úgy beállni, hogy szívvel-lélekkel képviselje is azt. Ami hozzá közel áll, azzal szívesen foglalkozik, és a Mustang ezek közé tartozik. Azt ugyanis talán kevesen tudják róla, hogy Mustang szenvedélye jóval azelőtt kezdődött, minthogy márkanagykövetnek választotta volna a hazai Ford. Már az importőri Mustang GT-k előtt birtokolt egy elsőgenerációs veteránt, ami ma is fantasztikusan néz ki és lenyűgözően szól. Egy fergeteges hangulatú élménykör és fotózás után beszélgettem hazánk egyik ma is aktívan edző élsportolójával autós élményeiről.
Hirdetés

dr. Kiss Gergellyel készült interjúnkat megtalálod frissen és ropogósan debütált nyomtatott magazinunkban, melyet a nagyobb újságárusokon túl a MOL és Lukoil benzinkutakon, valamint az Auchan és Tesco áruházakban is be tudsz szerezni. Az exkluzív tartalom mellett saját fotóinkból készített egyedi, klasszikusokat idéző autós kártyapaklit is találsz, és kétoldalas poszterrel is készültünk.


Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?