Akkora a válság, hogy már minden badarságot elhihetünk

Válságautó a SportVerdában: tízszeres árúnak is eladható a válságautó

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ma az új autó a legtöbb ember számára nem realitás. Ezt mutatja a SportVerda átverése is, amelyben exkluzív modellként pózol egy válságautó.

Tavaly még kapható volt itthon a Fiat Linea, a Fiat olcsó szedánja, ami igazi válságautóként várta a vevőket. Hiába volt megfelelő az új taxirendeletnek is, hiába adták egészen alacsony, 3 millió forint körüli áron takarékos Multijet turbódízellel, ez sem lett slágermodell.
Hirdetés

Pedig a laikusok számára nem is volt üvöltően olcsó hatású. Mutatja ezt a SportVerda, illetve Tordai István átverése, amely az autót a laikus hölgyek számára drága luxusautóként aposztrofálja. Jól látszik, hogy az átlagnak már az új autó - legyen az bármilyen - exkluzívnak számít, annak valós értéke azonban kevéssé látott. Olcsó, filléres lenne a hárommilliós Fiat Linea? A legtöbb embernek sajnos nem az, nem ez a magyar realitás. A magyar átlagember napjainkban jobb és rosszabb használt autókat vásárol - külföldről, vagy belföldről. Így aztán az új válságautó utastere is exkluzívnak tűnhet, pláne, ha a sajátos humoráról ismert műsorvezető úgy vezeti fel.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?