Álca nélkül a BMW Z4

Kiszivárogtak a képek az álcázás nélküli BMW Z4-ről

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Korábban hivatalos képeket mutattak az álcázott BMW Z4-ről, most azonban már álca nélkül is látható, hogy milyen lesz az új bajor roadster.


Nagyon hasonlít majd a BMW Z4 végleges változata a koncepcióautóra, amelyet tavaly mutattak be. A BMW június elején már nyújtott egy kis ízelítőt az autóból, ám akkor a hivatalos képeken csak álcázva mutatták meg az új roadstert, így nehéz volt meglátni rajta a végleges formai megoldásokat. Az AutoWeek holland kiadása azonban hozzájutott a szabadalmi hivatalból származó képekhez, amelyen a Z4 végleges formája látható.
Hirdetés

Ezeken a képeken még a motorháztető domborításai is jól kivehetők, amely alatt egy bivalyerős hathengeres motor is helyet kap majd. Az M40 i modell 340 lóerő körüli teljesítménnyel szolgálja majd vezetőjét és a Toyotával közösen kifejlesztett futóművet kapja. Ám a legerősebb változat esetében alacsonyabb felfüggesztéssel és elektronikus vezérlésű lengéscsillapítókkal, valamint zárható hátsó differenciálművel. A hivatalos képek még a nyáron megérkeznek az autóról, hiszen a Párizsi autószalonon már a nagyközönség elé gurítják, hogy testközelből szemlélhessék meg.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?