Álca nélkül az új Mazda3

Nagy és vagány lesz a harmadik Mazda3

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hamarosan hivatalosan is bemutatkozik a harmadik generációs Mazda3, de már most láthatjuk az ígéretes újdonságot - legalábbis hátulról.

Egy orosz Facebook-oldalon bukott le az új Mazda3 kompakt, amely rövidesen hivatalosan is bemutatkozik, s amely nem meglepő módon a kombiként és szedánként is roppant tetszetős 6-osnál (és a CX-5-ösnél) megismert stílussal érkezik.
Hirdetés
Adatok híján csupán feltételezzük, hogy a harmadik generáció is kategóriájának egyik legnagyobbika lesz, ugyanakkor a Skyactiv-technológia révén tömege nyilván csökkenni fog, motorjai pedig takarékosabbak lesznek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.30. at 01:59
  Permalink

  Mégis sokkal többet adnak el abból.

  Mondom, nekem a Mazda 6 képen nagyon tetszett, élőben szerintem nem szép. Ízlésen viszont sosem vitatkozom. Így ez a 3-as is tetszik, de ahogy az elődje 1 év alatt beleöregedett a H Astrák uralta utcaképbe, ettől sem várok többet. A Xedos! Na, az képes volt arra, hogy 20 év után is frissnek hasson.

 • 2017.10.30. at 01:59
  Permalink

  Tegnap hosszasan autóztam egy új Mazda6 mellett. Képről sokkal jobban néz ki. Élőben olyan forma, ami 1 év múlva tökéletesen megöregszik. Kár, mert a képek alapján ígéretes volt.

 • 2017.10.30. at 01:59
  Permalink

  Nekem ez az egész autó úgy tűnik mintha fogtak volna egy Hyundai i30-at felhegesztették volna rá egy Volvo orrát és egy Impreza seggét a Nissan Juke lámpáival. Az arányai is érdekesek, első ránézésre rettentően hosszú orra van az autónak. Kíváncsi leszek élőben milyen mert fotók alapján a Mazda 6 sem volt túl szép a számomra élőben meg nagyon-nagyon jól néz ki.

Vélemény, hozzászólás?