Álca nélkül az új Volkswagen Golf kombi

Hamarosan érkezik a 8. generációs Golf kombi változata

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A korábbi, erősen álcázott Golf kombik után lencsevégre kaptak egy szinte álca nélküli példányt is.

Szoftverhibákkal fűszerezve indult a Volkswagen Golf 8. generációjának élete, ám a szakemberek amennyire gyorsan csak lehetett, úrrá lettek a problémán, így már újra pörög a gyártósor, és a késedelmes kiszállításoknak is vége. Jöhetnek tehát az új modellek, amelyek közül a kombi érkezése a legbiztosabb. Ugyanis sorra bukkannak fel a kémfotók az autóról. Legutóbb már álca nélkül. Vagyis szinte álca nélkül.
Hirdetés
Hivatalos infók még nincsenek az autóról, ám az, hogy már ennyire kendőzetlenül mászkálnak vele, azt jelzi, hogy hamarosan debütál. A ferdehátú változat csomagtere nem növekedett az előző generációhoz képest, ugyanúgy 380 literes, szóval kíváncsian várjuk, hogy a kombi esetében történik-e változás, 605 liter fölé nő-e a befogadóképesség. Illetve szintén kérdéses még, hogy milyen modellváltozatok várhatók. Sportos R, vagy GTD? Esetleg megmarad az Alltrack? Napjaink trendjeit figyelembe véve a legvalószínűbb egy konnektoros hibrid érkezése, ám az ID modellcsalád megkavarhatja még a lapokat. A lényeg tehát, hogy már látszik, milyen lesz a puttonyos Golf, igaz a hátsó lámpákat még megpróbálták eltakarni, ám ennek ellenére is kivehetők a részletek.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?