Álcázatlan képek az új kompakt Hyundairól!

Idő előtt: ötajtós Hyundai Accent

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kínában fényképezték le a kompakt Hyundai legújabb változatát, mindenféle álcázás nélkül. Úgy hírlik, az Accent ötajtós karosszériával nem jön majd Európába.

A lépcsős hátú Accent megjelenése talán jövőre esedékes Európában, pontos időpontot azért nem lehet mondani, mivel kontinensünkön rétegmodellnek számítanak a lépcsős hátú kompakt autók, egyedül csak régiónkban számítanak népszerűnek. Az új Accent ötajtós változatáról, amelynek kémfotóiról már korábban beszámoltunk, biztosat tudunk mondani: mifelénk nem fogják forgalmazni. Az éppen felfrissített i30-asnak még van néhány éve a piacon, így nem valószínű, hogy a szállítási költségek, és a vámok miatt a vele egy árban adott ötajtós Accentet elkezdenék vele párhuzamosan forgalmazni. Pedig lehet, hogy akadna néhány vásárló, aki az i30 helyett a kifejezetten sportos megjelenésű társát választaná, amely már a Hyundai új, sportosabb formavilágának szülötte.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?