Álcázva futja tesztköreit az új Opel Mokka

Villanyhajtást is kap az új Mokka

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Villantott egy képet és egy videót az Opel az új Mokkáról, igaz egyelőre erősen álcázva.

Hirdetés
Habár csak egyetlen képet és egy rövid videót osztott meg az Opel az új Mokkáról, jól megnézve azért látszódik néhány részlet. Szembetűnő a rövid első és hátsó túlnyúlása, ami jól illeszkedik az Opel friss formanyelvébe. Ami már biztos a kép alapján, hogy az X-betűt nem toldják hozzá a típus nevéhez, simán Mokka marad, akárcsak a 2012-es debütálásakor. Az új Mokkát teljesen új alapokra építik, a következő generáció sorozatgyártását pedig már idén elkezdik, igaz az értékesítés csak jövőre kezdődik. Előtte alapos próbának vetik alá az autókat, amelyek a képen látható álcával már tesztköreiket futják.
Hirdetés
Szintén biztosan tudható már, hogy tisztán villanyhajtású változat is érkezik az Mokkából, így a vásárlók tetszés szerint választhatnak majd a belsőégésű és az elektromos modellek közül. Az Opel elárulta még, hogy „teljesen digitalizált” enteriőr vár az utasokra, ami valószínűleg azt jelenti, hogy a legfrissebb infotainment rendszert alkalmazzák. Többek között online csatlakozási lehetőségekkel és digitális műszerfallal.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?