Alig egy hónap és itt az új Need for Speed

Az autós játékok koronázatlan királya csak egy félig-meddig új játékkal jön ki az idén

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Huszonhat éve száguldanak és törnek a sportkocsik a Need for Speed világában, a széria legújabb része egy jó bevált nevet húz elő a kalapból.

Need for Speed Hot Pursuit Remastered néven érkezik az autós játékok egyik etalonjának számító sorozat legújabb tagja. Az NFS játékokat kicsit is ismerők számára nem jelent újdonságot a név, az idei a negyedik Need for Speed, amely ezt a nevet használja. A széria történetében először 1998-ban, a sorozat harmadik tagjaként jelent meg a Hot Pursuit név, majd 2002-ben és 2010-ben is érkezett NFS játék ilyen címmel, utóbbival áll szoros rokonságban az új játék.
Hirdetés
Az elmúlt két és fél évtizedben szinte minden évben kötelezően érkezett egy NFS játék, a hivatalos bejelentésnek hála már tudható, hogy az idei év sem múlik el új NFS nélkül.

Öröm az ürömben, hogy a 2020-as Need for Speed közel sem nevezhető újnak, csupán a 2010-es kiadás frissített változatáról van szó.

Az új verzió a magasabb rendszerkövetelmény mellett szebb grafikát ígér, azonban ez nem mindenkinek jár. Tesztek alapján szinte semmit sem javult a látvány a PC verzión (ami az alábbi videón megtekinthető), viszont konzolon már látható a fejlődés.
Hirdetés
Az Electronic Arts látványosabb grafika mellett több órányi új tartalmat ígér, illetve elérhető lesz a keresztplatformos multiplayer, így már a konzolosok együtt játszhatnak a PC-sekkel. A Need for Speed Hot Pursuit Remastered november 6-án debütál, az asztali számítógép mellett PS4, Xbox One és Nintendo Switch platformokon is elérhető lesz a 2020-as NFS.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?