Alig használt Rolls-Royce majdnem olcsón eladó

Már 100 ezer dollárért vehetsz egy használt Rolls-Royce-t

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha nemcsak a pénztárcád vastagságát, de az autók terén mutatott kiváló ízlésedet is szeretnéd megmutatni, ez az alig használt Rolls-Royce Phantom Drophead kupé lesz a te járgányod.

Első tulajdonosa árulja majd’ 100.000 dollárért ezt a 45.000 km alatti futásteljesítménnyel büszkélkedő járgányt. Annak ellenére, hogy az autó már kicsivel több mint 10 éves, egész jó állapotban van, mondhatni megkímélték őkelmét.
Hirdetés
Pedig hajtóerő lenne benne, hiszen egy 6,75 literes, V12 szívómotor muzsikál a Rolls orrában 453 lóerővel, míg a nyomaték 720 Nm, 3.500-as fordulatszámmal, így az élménydús vezetési élmény máris garantált. Emellett a külsőségeket illetően sem lehet panasz: színe Black Diamond Metal festésben pompázik, amit csak kiemelnek a rozsdamentes acélburkolat és a fekete vászontető. Ezen kívül említésre méltó továbbá az egyedileg erre a kocsira készített fekete-fehér kerekek, amelyeken Pirelli Scorpions abroncsok vannak, bár a tulajdonos ígérete szerint az eladás után és az átadás előtt még ki lesznek cserélve az abroncsok is. A Phantom Drophead kupé belső tere sem marad el a tetszetős külső mögött: sötétpiros bőrülésekkel, faberakásokkal és a zongora-feketére hajazó műszerfallal abszolút ízléses a dizájn.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?