Alkohol helyett hamburger a Formula–1-es pilótáknak

Hogyan került gyorsétterembe Nico Rosberg?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem alkoholba, hanem hamburgerbe fojtotta bánatát Nico Rosberg a Kínai Nagydíj után, amit követően két napig vezekelt.

Különös módját választotta a feszültség levezetésének és bánata elűzésének Nico Rosberg. A német versenyző a Kínai Nagydíjon egy ideig még az élen is állt a Mercedes GP-vel, de csapata takarékos vezetésre intette, miután vészesen fogyott a benzinje, így végül csak ötödik lett.
„Nem voltam dühös, csak mérhetetlenül csalódott. Első is lehettem volna, ehelyett ötödik lettem. Elmentem egy gyorsétterembe, ettem egy hamburgert krumplival és ittam hozzá egy shake-et” – mesélte Rosberg. Persze ő is tisztában volt vele, hogy ezzel a szénhidrátbombával adott a szervezetének és gyorsan vezekelt is. „Két napig nem ettem utána” – állította némi túlzással persze.
Rosberget korábban gyakran cikizték dundi mivolta miatt, ami ellen ő folyamatosan tiltakozik. A hamburgerrel elkövetett vétséget pedig húsvétkor, monacói otthona közelében, Nizzában megrendezett sprinttávú maratoni futóversenyen dolgozta le.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?