Államilag támogatott villanyautókat teszteltünk – Friss podcast!

Állami támogatás, villanyautók, özönvíz. Mindez a friss podcastunkban!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már késő pályázni az állami támogatásra, de mi javában teszteljük a potenciális villanyautókat, amire elkölthető. A friss podcastban a Zoeról és a Corsa-e-ről beszélgettünk, de az esőzés is szóba került.

Hirdetés
Ömlik az eső az egész ország területén, a folyamatos esőzések hatalmas károkat okoznak nem csak az utak állapotában, de az autókban is. Érdemes óvatosnak lenni most, ha út közben kap el a hirtelen nagy mennyiségű eső, inkább álljunk félre. Mi is több szünettel tarkítva tudtuk csak leforgatni villanyautós összehasonlító tesztünket. Bőrig áztunk és megsültünk a napon, mindezt néhány órán belül, de a tesztet elvégeztük, aminek keretein belül egy túrázós kört tettünk a Renault Zoéval és az új Opel Corsa-e-vel.
Hirdetés
Hogy melyik a potensebb villanyautó, és melyik a jobb autó? Hamarosan kiderül az összehasonlító tesztünkből, de most a podcastban is elárulunk néhány részletet a benyomásainkból. Az elektromos autókra érvényes állami támogatást már késő megpályázni, akinek viszont sikerült, a határozattól még 90 napja van rá, hogy autót vásároljon, így számukra érdemes alaposan megvizsgálni a szóba jöhető modelleket. Számukra igyekszünk támpontot adni cikkeinkkel, tesztjeinkkel, valamint most ezzel a podcasttal is. Jó hallgatást kívánunk!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?