Allroad változat jön az RS6-os Audiból?

Pletyka szinten röppent fel az Audi RS6 allroad

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Audi állítólag azon dolgozik, hogy az RS6 és az A6 allroad modelleket alapul véve egy új "öszvért" dobjon piacra belőlük. Az újdonság az RS6 allroad lehet.


Néhány hete a VW csoport bejelentette, hogy néhány, korábban már betervezett modell megvalósítását elhalasztja. Mindezekre a költségek csökkentése miatt van szükség, amely erősen összefügg az ősszel bekövetkezett dízelbotránnyal. Úgy tűnik, hogy az RS6 allroad projektet nem állítják le. A jelenlegi információk alapján úgy tűnik, hogy jövő ősszel létrejöhet az RS6 és az allroad kombinációja. Valószínűleg azért engedett zöld utat ennek a fejlesztésnek a VW, mert lényegében már minden adott az újdonság megvalósításához.
Hirdetés

A német Auto Bild szerint az RS6 allroad elsődlegesen kínai piacra készül majd. Ennek ellenére várhatóan más országokban is találkozhatunk majd vele. Külsőleg nem nehéz elképzelni az autót. Egy körbeműanyagozott, emelt hasmagassággal, nagyobb kerekekkel és első, hátsó védőlemezzel ellátott újdonságról lesz szó. A modellben az RS6-osban már megismert 4,0 literes, 560 lóerős TFSI V8-as fog dübörögni. A hajtás állandó quattro összkerékhajtás lesz. Ára várhatóan az RS6 Avant fölé lesz pozicionálva.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?