Álomautó volánja mögött jól lehet aludni

Autós szobák a veteránautó-központban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Meilenwerk néven ipari műemlékekben alakítottak ki veteránautó-központokat Németországban. Most elkészült az első igazi, autós témájú hotel.

A Németországban immár hálózatnak tekinthető Meilenwerk veteránautós-központok sorában a stuttgarti a legújabb, ahol az eddig megszokottól eltérően autók tárolásán kívül emberek vendéglátását is vállalják. A V8 Hotel névre keresztelt létesítményben ráadásul nem csak normális szobák találhatók, hanem vannak autós témájúak is. Az Autósmoziban például egy Cadillac az ágy - nem felejtették el a csillagos égboltot felfesteni a mennyezetre -, de az igazán megszállott veteránosok roncstelepi hangulatban is éjszakázhatnak, vagy épp egy benzinkúton. Közös a különleges szobákban, hogy legalább egy autót feláldoztak a készítésükhöz, azonban várhatóan ez nem fogja a veteránosok kedvét szegni, hiszen a Meilenwerk kiállítótermében gyári állapotú, vagy még annál is jobb kondícióban lévő, restaurált autók tucatjai láthatók.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?