Alonso már nyúzza az új Toyota Hiluxot

Kőkemény terepen tesztelte a Hilux új generációját Fernando Alonso

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Idén debütál a Toyota Hilux új generációja, amelynek teszteléséből a korábbi F1 bajnok is kivette a részét.

Egészen pontosan a múlt idő használata lenne indokolt, hiszen Fernando Alonso és Marc Coma is már tavaly kipróbálhatta a Toyota Hilux prototípusát, miközben a Dakarra készültek, ám valószínű, hogy a további próbákból sem hagyták ki őket. A Dakaron a versenyhez átépített Hiluxot használták, ami ezért elég jó kiindulási alap ahhoz, hogy kiértékeljék az új szériajárgány képességeit. A világ kedvenc pickupjának legújabb változatában egy új 2,8 literes motor és új futómű- geometria gondoskodik arról, hogy továbbra is legendás maradhasson a strapabíró képessége.
Hirdetés
A Hilux igazi ikonnak számít, és én mindig is nagy rajongója voltam. Nekem már első pillantásra nagyon megtetszett az új modell, amit kifejezetten izgalmas dolog volt tesztelni ebben a kemény környezetben, egy rallyszakaszon, és elmenni vele a végső határokig. Az új 2,8 literes motor nagyon jónak tűnik, és az új felfüggesztést is remeknek éreztem. Ez az autó még akkor is komfortos, ha egészen a végletekig hajszoljuk. Azt hiszem, az új Hilux tényleg legyőzhetetlen lesz” - mesélte Alonso, miután alaposan meghajtották az autót egy murvás-földutas gyorsasági szakaszon.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?