Amerikában tesztelik az új Volkswagen Amarokot, íme a kémfotók!

Az álca alatt is jól látszanak az Amarok arányai, vajon sikerül elrejteni a Ford rokonságot?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már közúton tesztelik a Ford és a Volkswagen közös munkájának újabb gyümölcsét, ám még viszonylag kezdetlegesnek tűnik a képeken látható prototípus. Mutatjuk, mit tudunk az álca alatt rejtőző technikáról!

Az Automedia kémfotósai lencsevégre kapták a 2023-as Amarok egyik álcázott prototípusát Detroitban. A Volkswagen pickupjának második generációja szinte le sem tagadhatná a Ranger alapjait, elődjénél nagyobb lesz, és jóval több modern technológiával szolgál majd. A képek alapján viszont könnyen egyértelművé válik, hogy küllem terén leginkább a műanyagelemek és a lámpák különböznek majd a Ford változattól, hasonlóan a Caddy és a Tourneo Connect esetéhez.
Hirdetés
Ebből arra is következtethetünk, hogy a beltérben a Rangerhez hasonlóan felszereltségtől függően az elpusztíthatatlan, de kemény anyagoktól egészen a prémiumautókat közelítő, puha és igényes bevonatokig terjed majd a skála. Motor terén viszont nem a Ford erőforrásaiból kap, elvileg a Volkswagen 3,0 literes V6 TDI-jének legújabb, 255 lóerős változata kerül bele. Még nem tudni, hogy milyen váltóopciókkal kerül piacra az Amarok, de túl sokat már nem kell rá várni: hónapokon belül bemutatják az új platóst.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?