Amikor a Bogár bevadul!

Megérkeztek az Űrdongó film legújabb előzetesei!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Transformers rajongók valószínűleg örömtáncot járnak az Űrdongó film előzeteseinek láttán, de azért minden autórajongó számára kínálhat finomságokat az alkotás.


Új előzetes kering a videómegosztókon a hamarosan érkező Űrdongó filmről, amelynek leginkább azok örülhetnek, akik a képregényeken nőttek fel. Az új mozifilm több fronton is szakít a Michal Bay rendezte elődökkel. Először is nem Bay rendezni, és ez már önmagában egy hatalmas hálasóhajt váltott ki sok rajongóból. Másodszor Bumblebee, azaz Űrdongó végre újra egy Volkswagen Bogár alakját ölti magára, ahogy azt a képregényekben és a rajzfilmekben megszokhattuk.
Hirdetés

De ez már az első előzetesből is kiderült. A másodikban viszont már feltűnnek más robotok, látványos izomautókká alakulva, ezért valószínűleg minden autóőrült számára érdekes lehet a film, amelyből biztos nem maradnak ki a látványos autós üldözések. A Transformers rajongók viszont duplán örülhetnek, mert a gonosz Álcák közül néhány kultikus karakter is feltűnt egy pillanatra az előzetesben, például Sokkoló, aki egy az egyben a képregényekben látott alakot kapta. Persze más ikonikus karakterek is szerepet kaptak még. Emellett egy nagy adag kibertroni jelenet is látható, szóval nagyon várós a film, amelyet decemberben kezdenek vetíteni a mozik. Nézzétek meg a második előzetest az alábbi videóban!

A harmadik előzetes viszont már erősen spoilerszagú, mert a cselekményről árul el részleteket, szóval csak óvatosan!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?