Amikor a tuningot tuningolják!

Fostla BMW X6 tuning

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Valóban megárt a jóból a sok? A Fostla tuningműhely szerint biztosan nem, hiszen egy már eleve átalakított BMW-X6-ost vettek kezelésbe.


Amikor a BMW X6 M50d megérkezett a hannoveri bázisú tunerekhez, már ott virított néhány alkatrész a Hamann nevével fémjelezve. De a Fostlának ez nem volt elég. Úgy gondolták sokkal vagányabbá tudják tenni a krómhatású fekete fóliával, a mattfekete tetővel, a szintén fekete külső visszapillantók házával, diffúzorral és kilincsekkel.
Hirdetés


A különleges külsőhöz természetesen látványos, 22 colos fekete felnik dukálnak, amelyek maradtak a Hamann termékei. Elöl 295/30-as hátul pedig 335/25-ös gumiabroncsok gondoskodnak a megfelelő tapadásról. Azért a futóműhöz hozzányúlt a Fostla, mert kisebb rugókkal, alacsonyabbra méretezték a „Suvkupét”.

Az X6 M50d már alapkivitelében is elképesztő számokkal kecsegtet. A 381 lóerő mellé 740 Nm forgatónyomatékot vonultat fel a hathengeres, háromliteres, háromturbós, dízelmotorjával, amely a 2,2 tonnás szabadidő-autót 5,2 másodperc alatt lövi álló helyzetből 100 kilométer/óra tempóra. Persze ezen a területen sem maradt érintetlen a masina. Feltornázták 437 lóerőre a teljesítményét és 845 newtonméterre a forgatónyomatékát! Ám a felsorolt műveletek nem számítanak olcsó mulatságnak. Lényegében egy új Volkswagen Golf árát kérik el értük, egészen pontosan 23 478 dollárt (kb. hatmillió forintot).

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?