Amikor autó helyett helikopter jön szembe az úton

Sok veszély van az utakon. Újdonság a helikopter

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Oroszországban nemrég meglehetősen szokatlan frontális ütközés történt, helikopterrel találkozott egy személyautó a közúton.

Pár évvel ezelőtt nem is lett volna hír az, ami nemrég Oroszországban történt. Egyszerűen eltussolták volna, igaz, nagy valószínűséggel nem jött volna szembe másik autó, ha éppen egy helikoptert vontat a közúton a katonaság. Most azonban volt szembe forgalom, egy autó női (?) sofőrje a kamiont ugyan még annak rendje és módja szerint észlelte, de a mögötte vontatott Mi24-es helikopter fegyvertartó szárnyát már nem vette észre. Nem szabad ezért hibáztatni, hiszen a baleset éjfélkor történt, a helikopter oldalra messze kilógó részeit semmiféle világítótesttel/fényvisszaverő prizmával nem látták el. Talán a mögöttes kamion lámpájának tükröződése segített az utolsó pillanatban észlelni a veszélyt, hiszen jól látszik a képeken, hogy csak az A oszlopig rombolt a vezérsík. Tanulság: ha orosz katonai teherautó jön veled szembe éjfélkor, legyél nagyon elővigyázatos. Fegyvere van.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?