Amikor az i8 rozsdásodni kezd

Így fest nyakig rozsdásan a BMW szuper hibridje, az i8

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ez a BMW i8 még szinte friss, mégis a tetejéig rozsdás. Persze van némi turpisság mögötte, mert a műanyag nem rozsdásodhat, viszont akár ilyen is lehetne, ha fémből készült volna.


Van néhány autó, aminél sosem kell majd félni, hogy valahol elkezdi enni a rozsda. Ilyen például a BMW i8 is, mivel főleg szénszálas műanyagból épül a váz szerkezet, a borítások pedig műanyagból, nem lesznek soha rohadó sárvédő ívei. Ez a példány viszont a tetejéig rozsdás, nagyjából úgy néz ki, mint amit a Rat tuning stílus rajongói tesznek autóikkal. A nyers fémig lemaratják róla a festéket, majd hagyják, had rozsdásodjon be az egész.
Hirdetés
Ennél az i8-nál csúcsminőségű fóliázással oldották meg a rozsdásodást, ami ráadásul matt, így tökéletes a hatás. Borzasztóan nagy a kontraszt, mivel a felniket is méregdrága aranyszínű Vossenekre cserélték. Kezd kialakulni egy újabb divat, mivel a matt fehér és fekete fóliázásnak lassan leáldoznak. Az ütött kopott lesz az új menő, többen sportkocsikat fóliáztatnak be valamelyik legendás versenyautó erősen lehasznált és szintén rozsdás festésének mintájára. Látványos, de nem villantós, inkább megdöbbentő. Mi szeretjük!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?