Amikor csak a belső számít

Császári pompával bélelte ki az Escalade-t a Carisma Auto

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Melyik az igazi amerikai életérzés tökéletes kifejezése: a luxuslimuzin, vagy az óriási szabadidő-autó? A választ a Carsima Auto Design adja meg azzal, hogy ezt a kettőt ötvözi. Az eredmény önmagáért beszél.


Már pusztán a Cadillac Escalade is megér egy sóhajtást, az amerikai filmek állandó szereplője néhol a hazai utakon is feltűnik. Sok értelme nincs, de nagy, zabál és szépen zörög, ha felhúzzuk a hangerőt. Azért egy kicsit vágyunk rá, a V8-as hörgése kárpótol minden sutaságáért és otrombaságáért. A 14 éves autóbelső-építő Carisma Auto Design pont az Escalade kiváltságos helyzete miatt választotta a nagytestű terepjárót, amelyet kibeleztek és belülről építettek újjá. A felületes amerikai stílust az angol sznob elegancia váltotta fel. A munkához a tégla a luxus volt, a malter pedig a pompa. Olyan egyedi belsőt varázsoltak az Escalade-be, amely után bármely sejk megnyalná mindkét kisujját. Csak megnyalná, mert a kocsi már foglalt, egyedi megrendelésre készült a belső. A bőrök néhány éve még igazi marhákon feszültek, a faintarziák néhány éve még madaraknak adtak otthont. A szembefordított fotelek elektromos mozgatásúak és gerincmasszázs lazítja a bennük ülőket. A bárszekrényben kristálypoharak várják a hűtőből előbukkanó márkás pezsgők buborékjait. Ha a hangulat azt kívánja, sejtelmes fényekbe burkolható a külvilágtól teljesen elzárt miliő. Ha magányosnak érzi magát a kocsi tulajdonosa, hátravonulhat a szalonba, ahol HD-tévén nézheti kedvenc hokicsapatának meccseit, de akár dolgozhat is egy Windows 8-cal futó beépített számítógépen. A Mac-esek természetesen Apple termékeket is kérhetnek. A wifi, a Bluetooth és a Bang&Olufsen hifi, a márkás tollkészlet, a 42 hüvelykes tévé alapfelszerelés.
Hirdetés

Hogy ne csak belülről érezze magát biztonságban a vendég, vagy a tulaj, a carismások diszkréten golyóállóvá tették a kocsit, B4-es szinten védi a szállított személyeket.
A cég közleménye szerint az átépítéshez 75 négyzetméter bőrt, egy kilométer vezetéket, 600 elektromos csatlakozót használtak, a műveletek 700 munkaórát vettek igénybe - ez volt a Carisma Design eddigi legnagyobb munkája. A bőrök kiválasztásánál gondoskodtak arról, hogy olyan szabadon tartott állatok bőrét használják, akik közelről még nem láttak szögesdrótot. A munkálatokba angol kézműves cégeket és mestereiket is bevonták.
Az egyedi belsővel a cég gazdag üzletembereknek, sztároknak kínál egy olyan kuckót, ahol a hosszú utazások során felfrissülhet, ellazulhat és jól érezheti magát. Egy olyan teret, amely elvarázsolja.
További fotók a Carisma Auto Design[/url] oldalán.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?