Amikor Ford Focusnak álcáznak egy Transitot

Kémfotókon a Ford Transit Connect következő generációja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Furcsa öszvért kaptak lencsevégre Amerikában, ami valószínűleg egy erősen álcázott Ford Transit Connect.

Mint valami kubista művészeti alkotás, körülbelül olyan furcsán fest a Ford álcázott öszvérje, ami első pillantásra egy Focust mintáz. Ám nem kell sokáig a képeket bámulni, hogy gyanússá váljon a jármű, annak furcsa arányai és magassága. Talán egy új szabadidő-autót öltöztettek így be? Nem valószínű, mert ahhoz túl hosszú.
Hirdetés
A legvalószínűbb tehát, hogy a Transit Connect következő generációját tesztelik. A Ford annyit már elárult tavaly, hogy 2021-ben érkezik az új gép és a mexikói Hermosillo városában működő gyárban szerelik majd össze a Ford Fusion és a Lincoln MKZ mellett.
Egyelőre kevés az infó az autóval kapcsolatban, ám az biztos, hogy hibridek is megjelennek a palettán. Valószínűleg a Transit és Tourneo Custom modellekhez hasonlóan könnyű hibrid és konnektoros hibrid változatok, a nagyobb testvérhez hasonlóan a konnektoros hibridben csak hatótávnövelőként üzemelő benzinmotorral. Ebben az egyliteres EcoBoost benzinmotor és egy villanymotor is működik, de előbbi nem vesz részt a hajtásban, csak a 13,6 kWh-s akkupakk töltését segíti. A 125 lóerős Tourneo Custom akár 50 kilométert is képes tisztán villanyhajtással megtenni, korábbi tesztünkből pedig azt is megtudhatod, mennyit sikerül nekünk megtenni vele ilyen módon.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?