AMTS 2018: tucatnyi kiállítás egy jeggyel, most hétvégén

Fizetett hirdetés

Vennél, csinosítanál, vagy csupán csodálnál? Hétvégén irány az AMTS!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Külön importőri, azaz új autós pavilon és négy új autós tematika az évadnyitó autós rendezvényen, a most hétvégén nyíló AMTS-en!


Hazánk legnagyobb szezonkezdő benzingőzös rendezvényén, azaz a most hétvégén megrendezésre kerülő Automobil és Tuning Show-n (AMTS) évek óta megszokott az autóimportőrök, márkaképviseletek megjelenése. A tavalyi év egyik legfontosabb változtatásaként az új autós tematika külön pavilonba költözött, ahol szalonkörülmények között, egyben nézhette meg minden látogató a piacon aktuálisan elérhető kínálatot.
A nagy sikerre való tekintettel, természetesen az idei felvonáson is teljesen önálló részleget kapnak a szalonautók. A Hungexpo legújabb és legmodernebb, „G” jelű csarnokában a gyártók legújabb modelljei ismerhetők meg testközelből, több, mint 20 márka kínálatából! A márkastandok mellett pedig három további tematikus „zónát” is tartogat az AMTS új autós részlege.
Hirdetés

EV-GreenTech – Elektromos Autó Kiállítás
Az AMTS az E-Mobival közösen ismét külön, reprezentatív szakkiállításon vonultatja fel a piacon elérhető új elektromos és plug-in hibrid modelleket, valamint a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat, amelyek forradalmi változást hoznak a mobilitásban. A tavalyihoz képest duplájára növekedett tematika jelenleg hazánk legnagyobb e-mobilitási kiállítása, mely azt kívánja bemutatni a látogatóknak, hogy ezek a járművek a világ autóipari innovációjának csúcstermékei, és a bennük alkalmazott megoldások együttesen szolgálják mind a gyártók, mind az autósok legfontosabb céljait a 21. században. A járművek mellett számos kapcsolódó aktivitás, valamint a témához kötődő kiállító is bemutatkozik a látogatóknak, akik közelebbről is megismerkednének a „zöld” autózás világával.
SUV és Pickup Zóna - hobbiterepjárók egy helyen!
Az újautó-eladások listáján a városi terepjárók (SUV) ma már vezető helyet foglalnak el. Nem kérdés, hogy az AMTS Autó Show idén is külön részleget szentel ennek a fontos kategóriának. A szakkiállítás a méltán népszerű sport- és szabaidő-autó kategóriát veszi alaposan górcső alá, a tavalyinál még bővebb tárlat mellett pedig idén a Pickupok világával is kiegészül, egyben felvonultatva a kapcsolódó járműparkot.
Gyári csúcsragadozók – bemutatkozik a legfelső kategória!
Az AMTS vadonatúj tematikájában a kiállító autómárkák legsportosabb, luxus modelljeit ismerhetik meg a látogatók, egy helyre gyűjtve. A „high-end” gépjárművek speciális kategóriát foglalnak el az autóiparon belül, egy különleges életérzést árasztó szegmens, ami sokkal több embert hoz lázba vagy visz el képzeletben egy „nagy kalandra” mint azt gondolnánk. Ez a gondolat inspirálta az új kiállítás elindítását, mely igen szép palettával várja az érdeklődőket.
Az új autók jegyében is – Magyarok a Világ Járműgyártásában kiállítás
Új modellekkel az immáron hatodik éve, ezúttal rekord méretű területen megszervezésre kerülő kortörténeti tárlaton is találkozhatnak a látogatók. Knezsik István (Autós Nagykoalíció) védnöksége alatt, a hazai járműipar minden korszakát és mérföldkövét felidéző tárlat vadonatúj installáción keresztül teszi kézzel foghatóvá azokat az innovatív eszközöket és járműveket, melyeket a magyarság adott a világ mobilitásának, a földi mellett a vízi és a légi közlekedés vívmányait is a „G” pavilon falai közé hozva.
A grandiózus kiállítás statikus elemei mellett, a központi eseményre március 23-án, 13 órától kerül sor, ahol az AMTS hivatalos megnyitóját követő élő show-ban olyan vendégek lépnek a színpadra, akik személyes történeteik révén kapcsolódnak a kiállított járművekhez. „Az esemény fő célja a járműipar világát szerethetővé tenni a pályaválasztás előtt álló fiatalok és szüleik számára, valamint bemutatni az autóiparhoz kapcsolódó képzések nyújtotta perspektívákat. Az 2018-as AMTS tematikus kiállítására meghívott feltalálók, mérnökök és formatervezők személyes bizonyságukkal igazolják, hogy mottónk - miszerint ha elég szorgalmas és tehetséges vagy, eljuthatsz a világ tetejére - nemcsak egy frázis” - nyilatkozta Knezsik István.
A nemzetközi Automobil és Tuning Show idén összesen öt pavilont és hatalmas külső területet tölt meg élménnyel, múlt, jelen és jövő autócsodái kíséretében. A rengeteg, látnivalókban gazdag kiegészítő program, verseny és bemutató pedig garantáltan kivételes szórakozást kínál valamennyi korosztálynak, a család minden tagjának!

Nem titok, hogy magunk is kint leszünk, az Autónavigátor, a Használtautó és a Jófogás közös, de külön-külön sarkokat adó standján felnőtt és gyerekprogramokkal, különleges (bluebox) fotózással, ajándékokkal és meglepetés olvasnivalóval várjuk a látogatókat!


Az Automobil és Tuning Show ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:
 1. Carstyling.hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autótuning showja
 2. Új autók kiállítása – szalonautók, márkaimportőrök és koncepciók bemutatkozása
 3. EV-GreenTech – elektromos autó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
 4. Classic Automobil Show - restaurált klasszikus autók, veteránok
 5. Magyarok a világ járműgyártásában - hazánk nagyjai az autó- és motoriparban
 6. DRIFT és GYMKHANA Bajnokság – A látványos autósportok exkluzív versenye
 7. OFF-ROAD Show – Minden, ami terep, épített, látványos pályán
 8. Hot Rod Show – döbbenetesen átépített veterán járművek kiállítása
 9. Tuning találkozó és kiállítás - több száz magánépítő és klub bemutatkozása
 10. Gyári Csúcsmodellek – exkluzív tárlat a márkák sportmodelljeiből
 11. SUV Zóna – szabadidőautó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
 12. Egész napos programok – kültéren és beltéren egyaránt, az egész családnak


Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?