Androidra vált a Mitsubishi

Android alapú infotainment rendszert épített a Mitsubishi

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Mitsubishi Electric egy Cadillac prototípusban mutatta be legújabb fejlesztésű, Android alapú FLEXConnect infotainment rendszerét.


A japánok szerint egy intuitív és egyben költséghatékony rendszert képvisel a FLEXConnect infotainment egység, amely 12,1 colos, álló helyzetű középkonzoli kijelzőt kapott. A tájolást nem véletlenül választották így. A vezetőnek lehetősége van arra, hogy teljes képernyős, 50-50 százalékos vagy harmadolós megjelenítést válasszon, attól függően, hogy mire van szükség. Ha például navigálni szeretnénk, akkor a teljes képernyős mód javasolt. Ha a navi mellett a médiát is szeretnénk kezelni, akkor két félre oszthatjuk a képernyőt. Harmadoló megjelenítést pedig akkor érdemes választani, ha a navigációt, a médiát és a klíma vezérlését is egyidejűleg szeretnénk magunk előtt látni a kijelzőn. A rendszer része egy 480x240-as felbontású Head-Up Display is, amely minden fontos információt a kivetít a vezető látóterébe.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?