Animációs filmben debütál a legújabb Audi!

Az Audi a filmipar meghódítására tör

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A német márka történetében először, de valószínűleg nem utoljára tervez koncepcióautót egy animációs filmhez – amiben a főszereplőnek Will Smith kölcsönzi a hangját.

Audi RSQ e-tron – ez annak a tisztán elektromos tanulmányautónak a neve, amit az Audi Design a Blue Sky Studios segítségével hívott életre a Kémesítve (Spies in Disguise) című Twentieth Century Fox animációs filmhez.
A kétüléses modellben az elektromos mobilitás és az Audi asszisztensrendszerei mellett helyet kapott még többek között vetített sebességmérő, valamint a mesterséges intelligenciának köszönhető teljesen önvezető technológia is – így lesz igazán jövőbe mutató a koncepció.
Hirdetés

„A jövő technológiáit felvonultató nemzetközi kémjátszma a világ megmentéséért - tökéletesen passzol az Audi márkához.” - véli Giovanni Perosino, az Audi AG marketingkommunikációs alelnöke. „A mi autóinkhoz hasonlóan ennek a történetnek is kulcsfontosságú eleme a szórakozás, az innováció és a teljesítmény.”
A Kémesítve 2019 szeptemberében debütál a mozikban, az előzetes – benne az Audi RSQ e-tron koncepcióautóval – itt megtekinthető.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?