Április végéig olcsóbban lehet villanyautóba ülni

Nem csak vásárlási támogatás segít villanyautózni

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Május 1-ig biztos a villanyautókhoz kínált vásárlási támogatás, de van itt még valami, ami által olcsóbban lehet addig villanyautóba ülni.


Miként arról már többször is írtunk, az új (legfeljebb 15 millió forintos) villanyautókhoz kínált 1,5 millió forintos állami vásárlási támogatás csak május 1-ig biztos, ugyanakkor több forrásból is úgy értesültünk, hogy az az év végéig meghosszabbításra kerül. Továbbá a Föld napján - azaz ma - a Budapesten 75 villanyautóval autómegosztási szolgáltatást kínáló GreenGo a hónap végéig 4900 helyett mindössze 1000 forintos regisztrációs díjjal és 65 helyett 60 forintos percdíjjal kínálja szolgáltatását.
Hirdetés

A GreenGo saját ajánlata mellett egy felhívást is tett a zöld szolgáltatást nyújtó vállalkozások számára: arra kérte őket, hogy ha fontos számukra Budapest levegője, a Föld napja alkalmából mostantól nyújtsák olcsóbban szolgáltatásukat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?