Aranyos Mini Paceman jótékony célra

Kígyóbőrrel és arannyal az AIDS ellen

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A bécsi Life Ball AIDS elleni jótékonysági eseményre idén is híres dizájner dolgozott át egy Minit. A Roberto Cavalli-féle Paceman igazán különlegesre sikeredett.


Tizenharmadik éve már, hogy a Mini támogatja a bécsi Life Ball AIDS elleni jótékonysági eseményt, amelyre idén egy Paceman alakult át az olasz dizájnguru Roberto Cavalli (és felesége) elképzelése szerint.
Hirdetés
Az amúgy alapból is kellően egyedi Paceman aranyszínű tetőt, tükröt, felnit, lámpa- és hűtőkeretet, valamint ablakfóliát kapott, de "természetesen" a kisebb-nagyobb Cavalli-logók is aranyban pompáznak. Miként a külső, a - talán - kígyóbőrbe varrott kormányos és kézifékkaros, arannyal gazdagon díszített belső is extravagáns, illetve a kulcs is olyan puccos, amilyen csak lehet. A spéci és Cooper S kivitelű, azaz 1,6 literes, 184 lóerős benzines turbómotorral szerelt életstílus-autó nyilván rögvest el is kelt - 150 ezer euróval, mintegy 43 millió forinttal segítve az AIDS-cel összefüggő kutatásokat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?