Arcképpel díszített Corvette

Chevrolet Corvette Centennial Edition

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Idén 100 éves a Chevrolet, így szinte magától értetődik, hogy a cég legendás sportkocsija, a Corvette, ünnepi ruhába bújik. A Centennial Edition a céget alapító Louis Chevrolet arcképét is magán viseli.


Idén 100 éves a Chevrolet, és a büszke ünnepelésben szerephez jut a márka legendás sportkocsija, a Corvette. Mind a Grand Sport, mint a Z06 modellekhez elérhető a Centennial Edition csomag, amely egyedivé varázsolja az autókat. A Carbon Flash metálfényezés kimondottan illik az izomgéphez, ráadásul az elöl 19, hátul 20 colos felnik is sötét színben pompáznak - a precíz gyári elnevezés Centennial Satin Black. Stílusos részlet a felni vékony piros csíkja, valamint az ugyancsak pirosra festett, Corvette feliratos féknyereg. Külön hangsúlyt kapnak a centenáriumi jelzések: az emblémák és az ülések 100-as számmal díszítettek, továbbá a B oszlopon, valamint a kormány közepén a gyáralapító Louis Chevrolet portréja tűnik fel. Az utastérben bőrrel borított, piros cérnával varrt a műszerfal. Az autók teljesítménye nem változott, a Centennial Edition csomag kizárólag látványcélokat szolgál, azt viszont a nyárig nem árulja el a Chevrolet, hogy mennyiért.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?