Árverésre kerül egy ’92-es Lancia Delta HF Integrale

Akár a tiéd is lehet az egyik legkeményebb Lancia Delta

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kevesebb mint két hónap múlva kerül árverésre a rali gyorsaságikról ismert Martini festésű Lancia Delta HF Integrale Evo 1.


Összesen 310 darab készült abból a Lancia Delta HF Integraleból, mellyel a gyár a tizedik, zsinórban hatodik VB konstruktőri címét ünnepelte 1992-ben. Az 1992-ben készült 184. példányt most bárki megszerezheti, ugyanis árverésre bocsájtják.
Hirdetés

A zöld színű Alcantara Recaro üléseket HF logó díszíti, a váltó körül karbonborítás található. Itt kapott helyett az a fém lemez is, amelybe az autó sorszámát gravírozták. A 2,0 literes négyhengeres turbómotor 210 lóerőt teljesít, a hajtás ötfokozatú váltón és a négy keréken keresztül jut el az aszfaltig. Mindössze 28 ezer kilométert futott az autó, melyhez gyári kulcscsomó, szerszámkészlet és rádió is jár. Az ára várhatóan hatszámjegyű lesz, természetesen euróban kifejezve, ami alsó hangon is 31 millió forintnak felel meg.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?