Átadták a nyereményautót, jövőre is lesz AMTS

Márciusban ismét AMTS, ismét lesz nyereményautó, az ideit már átadták

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A tavaly elmaradt AMTS az idei évre új nyereményautót hozott, egy Mini Cooper Coupe lett a legszerencsésebb látogatóé. Jövőre is lesz AMTS, nyereményautóval együtt.

Ahogyan arról már beszámoltunk (lásd itt), az idei AMTS-re egy Mini Cooper Coupe épült az AMTS csapata által, amit a nyereményautóra regisztrált látogatók között sorsoltak ki az idén augusztusban tartott show-n. Szerencsés új tulajdonosa a 101 EV Park Gyömrői úti bemutatótermében vehette át a 2021-es AMTS nyereményautóját.
Hirdetés
Ahogyan azt az elmúlt években már megszokhattuk, az autót ezúttal sem a show ideje alatt, hanem még idén júniusban, a Lurdy Házban berendezett AMTS bemutatóteremben építettek át nyilvánosan, egy szűk hónap leforgása alatt. Az impozáns kis sportkupé az egyik legkomolyabb darab lett az eddigi nyereményautók sorában, rengetegen indultak is érte az idén már online formában lebonyolított játék keretei között. A nyereményautón ezúttal is szinte minden fő momentum átalakult. A kasztni vonalait a Prior Design típushoz gyártott bodykitje egészíti ki, emellett H&R futómű, az AKH kínálatából pedig MOMO felnik és Toyo abroncsok kerültek az autó alá. A Bara kárpitnak köszönhetően gyönyörű új bőrözést, a Hififutár / Grandvoice Audio / Gálffy Tuning triónak köszönhetően pedig ütős hifi- és multimédia installációt kapott a beltér. Az autó színét pedig minőségi, három tónusú SAFEX fóliázással varázsolta újjá a Vill-Fény csapata.
Hirdetés
Az egyedi Mini Cooper Coupe szerencsés új tulajdonosa, Keczkó András Nyíregyházáról érkezett az augusztusi AMTS-re családja körében, még a pénteki napon. Nyereményét - az adminisztrációs körök lefutását, valamint némi technikai finomhangolást követően - hivatalosan egy napfényes október eleji péntek délelőttön vehette át.
Hirdetés

Jövőre is lesz AMTS, lesz nyereményautó is!

Ne csüggedjen, aki idén, illetve eddig nem nyert az AMTS-en. A jövő évi show-ra ugyanis új autót építenek a szervezők, melyért természetesen bárki indulhat, aki érvényes felnőtt, családi, vagy VIP jeggyel rendelkezik majd a 2022-es felvonásra - beleértve azokat a látogatóinkat is, akik 2021-es jegyüket átregisztrálták a jövő évi időpontra. A pontos részleteket és természetesen az új nyereményautót hamarosan közzéteszik, egy azonban már biztos: jövőre március 11-13. között lesz az AMTS.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?