Átverte a tündér Hamiltont

Tündéri és földöntúli videókon a 360 lóerős A-osztály

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már itthon is kapható a 4 hengeres "kis" motorjából 360 lóerőt kipréselő Mercedes-Benz A 45 AMG, amire a jelek szerint mesebeli és földöntúli lények is pályáznak.

Nemrég Magyarországon is megkezdődött a Mercedes A-osztályos izomautójának forgalmazása, méghozzá 13,7 millió forintos alapáron. Az ötajtósan is kellően sportosan feszítő A 45 AMG motorja 2,0 literes turbós mindössze 4 hengerrel, a derék szakemberek ebből hoztak ki 360 lóerőt és 450 Nm-es nyomatékot úgy, hogy közben 100 km-en - elvileg - akár 6,9 liter benzinnel is elvan a legkisebb AMG. Stop-start rendszerrel és persze akkor, ha nem nyomják neki. A modellt népszerűsítő egyik reklámfilm története szerint Hamilton és Rosberg mondjuk nyomná, ám a Mercedes F1-pilótáit átveri az ugyancsak az A-klasséra pályázó tündérke. És akkor az ufókról még nem is beszéltünk, de nem is fogunk, a második videó megteszi helyettünk.
Hirdetés


Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?