Audi rajongók figyelem! Van hová fejlődni…

Audi autóház Tajvanon

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Autóház, ahol a garázs nem egy hideg tárolóhelyiség, hanem az élettér központi része. Mindez Tajvanon, egy Audi rajongónál.

Akinek gyermekkorában az volt a legnagyobb baja, hogy állandóan szétjátszotta a kisautóit, az jó eséllyel olyan házról álmodik, amelyben a kedvenc autóival tud majd közlekedni. Nos, egy tajvani úriember valóra váltotta álmát, és olyan házat építtetett magának, amelyben elfér a kis Audi gyűjteménye - igazi autókkal! A garázs szerves része a ház lakóterének, ráadásul nem csak egy folyosó, leágazások is vannak benne, így külön szobában pihenhetnek a különleges példányok. A gyári állapotú RS2 Avant mellett szénné tuningolt - valódi karbon karosszériaelemek fényezés nélkül -, fekete színű, több mint 600 lóerő teljesítményű korai S4-es képviseli az izomautókat, a garázs végében pedig fehér R8 pihen. A garázskapu mellett szorítottak helyet a hétköznapi A6 Avantnak, de természetesen nem hiányozhat a gyűjteményből az eredeti Audi kerékpár sem.
Azonban az R8 hamarosan költözik, mert a tulajdonos már megrendelte az R8 GT-t, és azt szeretné a garázs végében látni. Olyan nagyon messzire egyébként nem kell majd menni a mellőzött autóért, az a pincében lévő garázsba költözik át. Természetesen ahhoz, hogy az ember megvalósíthassa gyermekkori álmát, egy megértő feleségre is szükség van, akinek áldozatokat kell hozni – ami jelen esetben egy Hello Kitty jelvény az A6 Avant műszerfalán. Ennyi, azt hiszem, még belefér.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?