Ausztráliában mutatták be a legdögösebb Tatát

Tata Xenon Tuff Truck Concept: jól néz ki, de tanulmány marad

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A melbourne-i offroad, szabadidő, hajós és horgász kiállításon az indiai Tata szigetországbeli importőre egy meglepetéssel rukkolt elő: elkészítették a Xenon legdögösebb kiadását.


A Tata Xenon Tuff Truck Concept tanulmányautónak készült, de a kiállításon tapasztalt szakmai érdeklődést követően az importőr nem zárja ki, hogy átgondolják egy különkiadás forgalmazását. Elismerték, hogy a jármű jól néz ki és vonzó lehet a közönség számára, de a piaci megjelenés csak a piaci igényekre alapulhat. Sokat dob majd a latba, milyen lesz a kocsi fogadtatása otthon, a februári New Delhi-i Autószalonon helyet kap majd a Tata standján. A pickup új arculatát a HSV (Holden Special Vehicles) fődizájnere, Julian Quincey jegyzi. A szürke szatén fényezés a Jaguar palettájáról került a terepjáróra, megújult a hűtőmaszk és áttervezték a lökhárítókat, valamint a légbeömlőket is.
Hirdetés

Az agresszívebb kinézethez hozzájárulnak az egyedi húszhüvelykes könnyűfém felnik terepgumikkal. A tetőn helyet kapott egy LED-es szúrófénysor kiegészítve a csörlő körüli alsó reflektorokat. A kocsi a nevéhez illően fényárban úszik, a raktér csővázat kapott. A tetőrudakat és a légzőcsövet a legmodernebb háromdimenziós nyomtatással készítették.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?