Autókkal segíti a koronavírus elleni harcot a Land Rover

A nagylelkű autóadományozás mellett itthon eggyel több helyen vehetünk Land Rovert

A hónapok óta tomboló vírus komoly összefogásra sarkalja az emberiséget, melyből az autógyártók sem maradnak ki. Több autómárka lélegeztetőgép-gyártással segít, a Land Rover a gyógyszer- és élelmiszerszállításhoz járul hozzá.

Ebben a kritikus helyzetben nem elhanyagolható feladat a gyógyszerek és az élelmiszerek eljuttatása a bajbajutottakhoz, ehhez pedig strapabíró járművek kellenek. A Land Rover ezért 160 négykerekűt ajánlott fel olyan szervezeteknek, amelyek kiveszik a részüket a koronavírus ellen harcból. A teljes mennyiségből 57 terepjáró jut a brit Vöröskeresztnek, amiből 27 Defender. A segítség mellett természetesen reklámnak sem utolsó a felajánlás, ami most jól jön a Land Rovernek, mivel az új Defender hagyományos reklámozását a vírus miatt el kellett halasztani.
Hirdetés
A Vöröskereszt az elzártabb, nehezen megközelíthető helyeken veti be az angol terepjárókat, így könnyebb eljutnak létszükségletű csomagok a karanténban lévőkhöz, de ez nem csak a szigetországra értendő, jut Land Rover többek között Ausztráliába, Franciaországba és Dél-Afrikába is. Emellett az Egyesült Királyság kormánya számára a Jaguar Land Rover felajánlotta mérnöki tapasztalatait is, de 3D nyomtatásban, kutatásban, prototípuskészítésben is lehet rájuk számítani. Mindeközben itthon is történtek változások a JLR háza táján. A hazai forgalmazás új kézbe került, ezentúl a Jaguar és a Land Rover modelljeit az AutoWallis Nyrt. leányvállalata, a Wallis Automotive Europe értékesíti Magyarországon. A vállalat számára nem jelentenek újdonságot a brit márka termékei, mivel évek óta több kelet-közép-európai piacon is ők a kizárólagos forgalmazók. Emellett április elsején új szalon is nyílik, ezentúl Budapesten a Rákóczi híd pesti hídfőjénél is meg lehet csodálni a Jaguar és a Land Rover modelljeit.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?