Autónavigátor az OT Expón

Autónavigátor az OT Expón

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Számos érdekességgel készül az Autónavigátor stábja a most hétvégén esedékes OT Expóra: egyrészt ott leszünk, másrészt fő témáink a lengyel autók köré csoportosulnak, sok-sok meglepetést tartogatva!


Április 15-17. között, azaz most hétvégén kerül megrendezésre - immáron ötödik alkalommal - az Oldtimer Expo. Mint mindig, a rendezvénynek most is van főtémája, és idén a bőség zavarával szembesülhetnek a Vasúttörténeti parkba kilátogatók. Hogy időrendi sorrendben haladjunk, a kiállításon külön hangsúlyt kap a 20 éves Magyarországi Bogarasok Klubja, a Zsiguli 40 éve Magyarországon, a 60 éves lengyel FSO, valamint a 125 éves Mercedes-Benz.
Mi, az Autónavigátor stábja is képviseltetjük magunkat, és ezen a hétvégén szárnyaink alá vesszük a lengyel autógyártás témakörét, rengeteg cikket tartogatva minden érdeklődő számára. Különleges, az OT Expóra Lengyelországból idelátogató FSO gyártmányokat mutatunk majd be, és egyéb meglepetéseket is tartogatunk!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?