Autónavigátor.hu Magazin: olcsóbb online, mint az újságosnál

Házhoz szállítással is: megjelent az Autónavigátor.hu Magazin idei második, tavaszi száma

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem így terveztük, de most is jól fog jönni: tavaszi Autónavigátor.hu Magazinunkhoz is jár autós kártya, ráadásul kedvezménnyel, házhoz szállítással is adjuk.

Tavaly piacra dobott nyomtatott Autónavigátor.hu Magazinunk már a harmadik számhoz érkezett. Ma jelent meg az idei második, tavaszi szám, minden eddiginél több, 56 oldalon, gyönyörű képekkel, exkluzív interjúkkal (Michelisz Norbival és ifj. Ivanics Lajossal is beszélgettünk), tesztekkel és bemutatókkal, érdekes használttesztekkel, többek közt egy Nissan Skyline GT-R R33-mal, az új Toyota Yarisszal (utóbbiakkal kirakható óriási poszterrel!) és saját fotóinkból, tesztautóinkból összeállított autós kártyánk második paklijával. Utóbbi kiváló lehet otthoni időtöltéshez, hiszen tudjuk és mi is azt mondjuk:

aki teheti, maradjon otthonában, így aztán nem is azt javasoljuk, keresd az újságosoknál az új számot, hanem azt, hogy vedd meg online!

Eredetileg úgy terveztük, hogy az új lapszámmal az AMTS-en fogunk várni benneteket, március első hetében derült aztán ki, hogy idén tavasszal nem lesz AMTS, tegnap pedig az, hogy nagyjából nem lesz semmi az elkövetkezendő hetekben. Tartalmunk persze van, nem csak online, hanem kézbe vehetően is, webshopunkban pedig mától egy hétig kedvezménnyel és ingyenes kiszállítással érhető el legfrissebb számunk.
Hirdetés

Lapozz bele az alábbi videó által virtuálisan, ha pedig kedvet kaptál, rendeld meg, olvasd el, gyönyörködj a képekben és játsszál sokat autós kártyánkkal! Persze otthon, akár a haverokkal egy videóhívással összekötve.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?