Autós tájékozódási verseny Pécsett, idén már másodjára

Jön a Georallye Magyar Bajnokság 2. fordulója

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Július 6-án kerül megrendezésre a 2013-as Georallye Magyar Bajnokság második fordulója. A helyszín ezúttal is Pécs és környéke lesz.

Jövő hétvégén következik a Georallye Magyar Bajnokság második fordulója. A verseny ezúttal rendhagyó módon egyből tájékozódási etappal kezdődik, majd az első és második tájékozódási szakasz között kerülnek megrendezésre az ügyességi versenyszámok. Ezúttal is lesz gyermekeknek szóló etap is, melyre a felnőtt mezőny célba érkezése után, 18:30-tól kerül majd sor. A verseny idén nélkülözi a nemzetközi mezőnyt, de így is várhatóan szép számmal lesznek jelen az elmúlt évek és az idei év legjobb tájékozódási autóversenyzői, töbszörös futamgyőztesek, illetve magyar bajnokok is.
A verseny a hazai Georallye szabályok szerint zajlik, azaz könnyebb, játékos etapok várhatók a Mecsek gyönyörű lankáin. Mivel most éjszakai etap nem lesz, így a szervezők szerint ez a verseny ideális akár baráti társaságok, családok, vagy azok számára is, akik csak most kezdik az ismerkedést a tájékozódási autóversenyzéssel.
A versenyt a Pécsi Georallye Autósport Egyesület szervezi, a részletes program, és a nevezés elérhető az Egyesület honlapján. Az előzetes nevezéseket 2013. július 3-án 5 óráig lehet leadni az online regisztrációs lap[/url] kitöltésével.
Hirdetés
A júliusi verseny után nyári szünet következik a versenyzőknek, az idei Georallye Bajnokság utolsó futamára szeptember 27-28 között kerül sor, mely igazi különlegességnek ígérkezik, hiszen ezúttal az etapokat versenyzők fogják összeállítani, azaz teljesen újszerű és különleges itinerek várhatók ősszel. Részletek a utóbbiról a szeptemberi verseny előtt várhatók.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?