Autós üldözés lett az ékszerbolt rablási-kísérletből Debrecenben

Csúnyán elszámolta magát az elkövető a kanyarodást illetően

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Pórul járt az a két elkövető, aki ma délelőtt gondolta magát gyorsabbnak a rendőröknél. Megszökni ugyan nem sikerült, de 3 autót összetörni igen.

10 óra 30 perc környékén érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére, hogy Debrecen belvárosában ismeretlen tettesek bántalmazták az egyik ékszerüzlet tulajdonosát. A rendőrök azonnal a helyszínre siettek, de ekkorra már az elkövetők menekülőre fogták. A történet csak ekkor vett igazán szürreális fordulatot, ugyanis a rendőrök azonosították és üldözőbe vették a sárga Fiat Seicentót, azonban a tettesek itt még úgy érezték: van esélyük, ezért a fék helyett inkább a gázba taposott a sofőr. Kár volt, ugyanis pár utcával később egy elmért kanyar után 3 autót is összetört a sajátján kívül a tettes, és még a helyszínen elfogták társával együtt. A rendőrség közleménye szerint a két tettest előállították, és kihallgatásuk megkezdődött.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?