Autót keres? Segítünk megtalálni az igazit!

Megújult Használói vélemények - akkor is segít, ha nem tudja milyen autót keres

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A megújult Használói vélemények az Ön által elvárt tulajdonságok alapján megtalálja álmai autóját. Ha már megvan, megmondja milyen az.

Pontosan tudja, milyen autót keres? Nézze meg az Önhöz hasonló, hús-vér használók véleményét róla! Nem ragaszkodik egy bizonyos márkához, de tisztában van azzal, milyen jellemvonásokkal kell rendelkeznie jövendőbeli járgányának? Keresse meg következő autóját az elvárt feltételek megadásával a (felső menüsorunkból elérhető) Használói vélemények segítségével!
Az autóválasztásban nagyon hasznos mankónak számító adatbázis persze nem új, több mint 44 ezer, az olvasók, azaz valós felhasználók által írt használói véleményünk eddig is sok-sok információval segített, most viszont átalakítottuk, átláthatóbbá és egy kevéssel egyszerűbbé tettük a rendszert. A tulajdonosok által kitöltendő kérdőív rövidebb lett, így az autók gyorsabban jellemezhetők. Nincsenek elvárt kifejtendő kérdések, a legtöbb választ elegendő legördülő menüből egy-egy kattintással megadni, ugyanakkor nyugodtan ki lehet fejteni bővebben is az adott modellel szerzett tapasztalatokat. Az autós közösségi rendszerben lehet szerelőt ajánlani, megírhatók a bosszantó, netán visszatérő hibák is.
Hirdetés

Nem csak a kérdőív alakult át, a korábban csak márka, illetve modell alapján kereshető rendszerben immár tulajdonságok alapján is meg lehet találni egy-egy típust. Például lehet keresni középkategóriás kombikra, majd össze is hasonlítható, hogy azokról milyen jellemzőket írtak tulajdonosaik, a pontszámok összevetése után pedig tovább lehet menni a konkrét adatlapokra, amelyeken a használók teljes véleménye olvasható. De nem csak a modellek listája szűkíthető, hanem például a felhasználóké is, azaz lehet például kifejezetten az autójukat három gyerekkel használók véleményére is szűrni.
Keresni, a valós használói vélemények, egyéni "tartós tesztek" alapján megismerni a modelleket bármikor, nem csak autóvásárláskor érdekes. Saját autónk jellemzőit, a vele szerzett tapasztalatokat, trükköket megosztani pedig szintén érdemes, segíthetünk ugyanis a többi autósnak, márkatársnak, s jó eséllyel ők is fognak tudni számunkra érdekes információkkal, fortélyokkal szolgálni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.29. at 02:29
    Permalink

    Sziasztok! Jó lenne ez, de nem tudom elküldeni az adatlapot. (pedig nem vagyok számtech antitálentum). Folyton visszadobja, hogy “típus megadása kötelező”, annak ellenére, hogy beírom a típust és mindent. Meguntam.

  • 2017.10.29. at 02:29
    Permalink

    Jó lesz ez. Kedvelem a Totalcart, de a Népítélet terén nagyon elaludtak a fejlesztésekkel. Újabban, ha egy-egy autó kapcsán kíváncsi vagyok a használói véleményekre, már inkább itt nézek szét.

Vélemény, hozzászólás?