Autóvásárlás helyett bérlet? Igen, 3-4 évente új autót kapva

Fizetett hirdetés

ŠKODA Privátbérlet: eldöntheted, hogy mire fizetsz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Autót venni és főként fenntartani nem olcsó mulatság, ráadásul sokszor rizikós is. A ŠKODA Privátbérlet utóbbit nem tartalmaz, ellenben kiszámítható havidíjat ad.

Autózni sosem olcsó. Az új autó ellen szól a tetemes vételáron túl a vásárlás utáni jelentős értékvesztés, míg az idősebb, olcsóbb példányok kapcsán a szervizelés lehet drága. Ráadásul váratlan kiadásokat is okozhat, de még ha addig nem is jutunk el, a vásárlást követően rögtön számolni kell az autó teljesítményétől és korától függő vagyonszerzési illetékkel és biztosítást is kell kössünk, ami főként akkor nem szerény tétel, ha még ifjak vagyunk és nem tudunk több év balesetmentes autótartási múltat felmutatni. Majd ezt követően következik az autó karbantartása, esetleg egy szett új gumiabroncs, a hamarosan aktuális téli gumi - röpködhetnek a tízezrek, akár százezrek, ha a tömegközlekedés helyett saját autóra vágyunk vagy éppen kényszerülünk munkánk vagy élethelyzetünk miatt. Van azonban egy lehetőség, ami ha nem is a nevünkre írt, de csakis általunk használható, gyakorlatilag saját autót ad, ez pedig a ŠKODA Privátbérlet lehetősége.
Hirdetés
Nyugat-Európában és a szomszédos országokban egyaránt népszerű az az autófinanszírozási konstrukció, amit hazánkban elsőként a ŠKODA Privátbérlet kínál: akár 0 forintos kezdő befizetéssel tervezhető, fix havidíjért érhető el a választott autó, méghozzá úgy, hogy a hirdetett díj az üzemanyagon kívül az autótartás és az autózás összes költségét tartalmazza, ezáltal magánszemélyként is ugyanazokat az előnyöket és ugyanazt a kényelmet élvezhetjük, ami korábban csak cégek számára volt elérhető. Szerződéskötés után rögtön egy teljesen új autóba ülhetünk, ráadásul úgy, hogy ahhoz nem szükséges megtakarítás vagy hitelfelvétel (nem kerülünk a banki adósok listájára) és az új autótól évekig gondtalanságra számíthatunk. Mivel a Privátbérlet szerződés 3-4 évre szól, ennyi idő után a szerződést újrakötve egy másik új autóba ülhetünk be, nem kell aggódnunk közben, hogy miként alakul az autó értékvesztése, nem kell nekünk foglalkozni az eladásával, azaz nincs tulajdonosi kockázat és felelősség, de még a biztosításokkal sem kell nekünk bajlódni. "Menet közben" a szervizelés és akár a gumicserék gondja és költsége sem a miénk.
A ŠKODA Privát Bérlet Program részletei
ŠKODA Relax Bérleti ProgramŠKODA Relax Plusz Bérleti ProgramŠKODA Relax SUV Bérleti Program
Elérhető modellek:ŠKODA FABIA 1.0 MPIŠKODA SCALA, ŠKODA Octavia, ŠKODA SuperbŠKODA KAROQ, ŠKODA KODIAQ
A havidíj tartalma az autón túl:Szervizcsomag (kötelező szervizek, kopó-forgó alkatrészek cseréje), kötelező biztosítás, forgalomba helyezés díja, teljes körű Porsche CASCO, UNIQA balesetbiztosítás, 4 évszakos gumiabroncsokSzervizcsomag (kötelező szervizek, kopó-forgó alkatrészek cseréje), kötelező biztosítás, forgalomba helyezés díja, teljes körű Porsche CASCO, UNIQA balesetbiztosítás, Barum téli gumik a gyári nyáriakon túl, gumicserék és abroncstárolás
Választható futamidők és futásteljesítmények:36 hónap/évi 10 vagy 15 ezer km, 48 hónap/évi 10 ezer km36 hónap/évi 10-15-20-25 ezer km, 48 hónap/évi 10-15-20 ezer km

Autót és konstrukciót szabadon választhatunk, a ŠKODA kisautója, a FABIA alig több mint havi 70 ezer forinttól elérhető 60 lóerős alapmotorjával, TSI motoros SCALA 100, Octavia 120 ezer forint alatti havidíjjal is elérhető, ráadásul már a bővített szolgáltatáscsomagot adó Relax Plusz Bérleti Programmal, például a nyáriak mellett téli gumikkal, azok tárolásával. A teljes körű Casco és a balesetbiztosítás nem mellesleg már az alap programban is benne van, s az sem sima nyári, hanem négyévészakos abroncsokat, azaz egész évben használható autót ad. A ŠKODA Privátbérlet program lényege ugyanis pont az, hogy külön utánajárás és résszámlák nélkül, egyetlen fix havi díjért kapjunk autót, akkor is, ha egy új példányt egyben nem tudnánk megfizetni.
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?