Az Audi szerint a Real Madrid elveri a Barcelonát

El Clásico Audi-módra II. rész

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hétvégén ismét összecsap a két spanyol sztárcsapat, viszont a szponzorvideó mintha nem sikerült volna tökéletesen pártatlanra.

A tavalyi spanyol futballderbit a Primera Divisiónban és a Bajnokok Ligájában is címvédő Barcelona nyerte, az azt megelőző reklámvideóba nem lehetett belekötni. A most szombati szuperrangadót hirdetőbe viszont nagyon is, mert mintha a Madrid-féle fehér Audi A1-es hamarabb haladna át célvonalon...
A profi pilóták mellett fújtató szpíkerek egyike ki is mondja, hogy a Real a győztes! Szerintünk nem túl szép megoldás, mentségükre talán az hozható fel, hogy néhány fordulóval a vége előtt (1 ponttal) még akkor is Ronaldóék vezethetik a bajnokságot, ha szombaton újfent Messiék győznek.
Hirdetés
A kismilliomodik El Clásico után néhány nappal Guardiola és Mourinho csapatára is vár egy-egy viszavágó a BL-elődöntőben. Amennyiben kiütik a Bayernt és a Chelsea-t, a május 19-i müncheni fináléban megint összecsapnak - várjuk a remélhetőleg kevésbé pártos videót.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?