Az autópályákat is megviselte a hideg, korlátozások jönnek

Burkolatjavítás miatt forgalomkorlátozás lesz az M0 autóúton és az M0-M1 csomópontban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A hideg idő számos helyen fagykárokat okozott, az utakon is egyre több hatalmas kátyú ólálkodik az autósokra. A Magyar Közút megkezdte a javításukat, ez viszont forgalomkorlátozásokkal jár.

Burkolatjavítási munkálatokat végeznek a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán a Ráckevei Duna-ági hídon 2021. február 15-én, hétfőn. Ezzel egyidőben burkolatjavítást végeznek az M1-es autópálya Hegyeshalom-Győr felől érkező és az M0-ás autóútra vezető csomóponti ágán is. A munkálatok ideje alatt sávlezárásra és sebességkorlátozásra kell számítani - olvasható a cég közleményében.
Hirdetés
Az M0-ás autóút déli szektorában a 22-es kilométerszelvényben zajló munkálatokat a reggeli órákban a jelenleg is lezárt külső sávon kezdik el a szakemberek, majd a forgalom mérséklődése után a középső sávon is folytatják a munkát. Ez idő alatt egy sávon haladhat majd a forgalom sebességkorlátozás mellett.
Hirdetés
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba. Továbbá a szakemberek felhívják a figyelmet, hogy a munkaterület környezetében fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozás betartásával közlekedjenek. A javítási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, érdemes online forgalmi infós navigációt használni, ugyanis könnyedén előfordulhat, hogy a kerülőút választása gyorsabb lesz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?