Az autósok harmada gyorshajtott a traffipax-razzia idején is

Egyetlen hét alatt több mint kétezer autós kapott gyorshajtási bírságot

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A rendőrség országos sebesség-ellenőrzési akciójának eredményeként több mint kétezer autós számára osztottak ki bírságot, összesen pedig 6681 járművet ellenőriztek.


Miként arról magunk is beszámoltunk, augusztus második hetében országos, összehangolt sebességmérési akciót tartott a rendőrség. A razzia után az eredményét is megismerhettük: egy hét alatt több mint kétezer autóvezetőt bírságoltak meg a helyszínen a rendőrök országos sebességellenőrzési akciójuk keretében.
Hirdetés
Az ellenőrzés alatt 6681 autóst ellenőrzött a rendőrség, és 2092 esetben regisztráltak gyorshajtást, ennyi esetben intézkedtek a járőrök a sofőrrel szemben; 2035 járművezetővel szemben szabtak ki helyszíni vagy közigazgatási bírságot, további 57 esetben szabálysértési, illetve közigazgatási eljárást indítottak a felelősségre vonás érdekében - tudtuk meg a police.hu által.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2018.08.16. at 20:57
  Permalink

  amíg a kedves rendőrség a gyorshajtókkal bíbelődött, és kiosztott 2000 bírságot, történt 0 baleset és ha nem oszt ki bírságot, akkor is 0 baleset történt volna, addig az ország különböző pontjain nem gyorshajtás okozta balesetek százával történtek.

  dehát azt nem lehet napozásközben mívelni, illetve kitérdekel

  • 2018.08.17. at 09:14
   Permalink

   Nem, ebben nagyon nagyot tévedsz! Az M1-es M7-es autópályán naponta teszi tetőre valami barom a kocsiját és sokszor öl meg másokat azért mert nem képes viselkedni. Az, hogy minden harmadik autós tojik a szabályokra akkor, amikor tudják jól, hogy mindenhol mérnek az szerintem katasztrofális eredmény. És még lehetne sorolni az egyéb szabálytalanságokkal, pl piros lámpa, követési távolság nem betartása, stb. Estig lehetne sorolni. Nem okoskodni kell, meg elméleteket gyártani, hogy melyik szabály miért szar, hanem betartani azokat. Aki meg erre nem képes az takarodjon a picsába a forgalomból, semmi keresnivalója nincs ott.

Vélemény, hozzászólás?