Az eddigi legerősebb Imprezát kapta most Dél-Afrika

Különkiadást kapott Dél-Afrika a Subarutól, méghozzá egy Imprezát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Idén ünnepli 30. évfordulóját a Subaru sportrészlege, hogy miért épp Afrikának szánták a különkiadást, azt egyelőre nem tudni, mindenesetre ez az eddigi legerősebb sorozatgyártású Impreza.


Különkiadás érkezett a Subaru Imprezából, ebből is látszik, hogy a márka még igazán foglalkozik legsportosabb modelljével. Ugyanakkor a bemutató helyszíne és a piac, ahová szánják, meglehetősen különös. Az Impreza legújabb különkiadása ugyanis Dél-Afrikának szól, nem mintha jelentős piac lenne a Subaru számára, ugyanakkor előfordulhat, hogy egy efféle kedvességgel szeretnék fellendíteni az üzletet. Az viszont nagyjából sejthető, hogy más piacokon is számíthatunk rá a jövőben, ugyanis ez az eddigi legerősebb sorozatgyártású Impreza.
Hirdetés

A 2,5 literes boxermotorból 354 lóerőt hoztak ki 4500-as fordulatszámnál és 464 Nm nyomatékot 4000-nél. Továbbra is egy kapcsolóval szabható személyre az összkerékhajtás tengelyek közötti osztásaránya, ám a különleges modell temérdek új elemet is kapott, de leginkább kívülre. Az Impreza teljes szélessége 2 centivel bővült, mégpedig az új sárga kiegészítőknek köszönhetően. Ezek látványosan elkülönülnek a karosszéria kék fényezésétől és egész jól passzolnak is az utcára született raliautóhoz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?