Az erdész luxusautója

Luxusautót faragtak a Land Rover Defenderből

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Land Rover Defender minden bizonnyal a világ egyik legkeményebb és legismertebb terepjárója. De hogy a legkülönlegesebb luxusautó is egyben? A brit Carisma Auto gondoskodott erről.


A nehéz terep, a rögös sziklák, a mély dagonya és a luxus általában összeegyeztethetetlenek, de nem úgy, mint a képeinken látható Land Rover Defender esetében. A világ egyik vezető luxusautó-specialista cége, a Carisma Auto Design utolérhetetlen pompába öltöztette a Land Rovert, egzotikus bőrrel és egyéb finomságokkal megfűszerezve.
A Carisma Auto Design azzal a céllal építette át a Land Rover Defendert, hogy megalkossák a tökéletes luxusautót, ami terepen is megállja a helyét. De aki ennél többet akar, az akár a diszkrét páncélozás nyújtotta védelmet is élvezheti.
A Carisma Auto Design igen nagyra becsüli a Land Rover dizájnját, ezért csak az autó belsején változtatott, a külsejéhez nem nyúltak hozzá, ezzel lehetővé tették, hogy a tulajdonos a szabadban teljes kényelemben túrázhasson autójával.
Hirdetés

[kepallojobb=354709]Kényelmesnek mondható ez a fotel, felárért masszázs funkció is kérhető[/kepallojobb] A cégnek egzotikus bőrök, kárpitok és faanyagok széles választéka áll a rendelkezésére, senkinek nem kell attól tartania, hogy két egyforma Carisma Auto Design Defender születik. Csak a tulajdonoson múlik, hogy milyen autót kap. A Carisma által használt bőr válogatott, százszázalékos igazi, szabadon tenyésztett állatok irhájából készül. A faanyagot Anglia legjobb iparosai választják ki és szerelik be az autókba. Hogy teljessé tegyék hosszabb kiruccanásokra, szabadidős tevékenységre, például vadászatra, a Carisma az autót fából készített fegyverszekrénnyel is felszerelte, továbbá helyet kaphat az autóban egy hűtőszekrény, valamint egy pár pezsgőspohár is, ha esetleg az utasok megszomjaznának.
Nem számít, milyen célra akarják használni a Carisma Defendert, rengeteg választási lehetőség van a multimédiás opciók közül is. Windows vagy Apple operációs rendszert is kérhetnek az autóba, nem beszélve a wifiről, a Bluetooth-ról, vagy akár egy Bang & Olufsen hangrendszerről.
Clive Drake, a Carisma Auto Design értékesítési és marketing igazgatója a cég sajtóközleményében elmondta: „A Land Rover Defender egy legenda a brit autógyártás történetében. Egy nap egy vásárló odajött hozzám, hogy szeretne egy olyan autót, ami úgy megy terepen, mint egy Defender, de olyan a belseje, mint egy Range Rovernek, és olyan luxust nyújt, mint egy Rolls-Royce. Így született meg a Carisma Auto Design Defender".
Az eddigi kiegészítő megrendelések dús fantáziával rendelkező vásárlókra utalnak. Volt aki kristály hamutálat, cseh kristály pezsgőspoharakat, különleges tollkészletet, személyre szabott üléshuzat-hímzést igényelt, de akadt olyan is, akinek egy 42 hüvelykes képátlójú televízióra volt szüksége átalakított Defenderébe.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?